ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Νέα έργο ανακαίνισης για τη MECHA Engineering στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου, κοντά στο Καλλιμάρμαρο. Ένα διαμέρισμα κατασκευής στις αρχές δεκαετίας του 1960  εμβαδού 81 τ.μ , ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα φιλόξενο σπίτι για τους χρήστες της υπηρεσίας Airbnb.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών, τις προτάσεις της ομάδας μας και με την βοήθεια του φωτορεαλισμού καταλήξαμε στην τελική μορφή του έργου.

Για τις ανάγκες τις ανακαίνισης, εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες:

Καθαιρέσεις εσωτερικών τοιχοποιιών ώστε να δημιουργηθεί ο νέος ενιαίος χώρος της κουζίνας,  του σαλονιού και της τραπεζαρίας, αποξηλώσεις παλαιών ντουλαπών, πορτών, κουζίνας, μπάνιου κτλ.

Νέα εγκατάσταση ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το διαμέρισμα με κολεκτέρ κρύου-ζεστού και πολυστρωματικό αγωγό.

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data, τοποθέτηση συναγερμού Paradox.

Τοποθέτηση νέων πλακιδίων συνθετικού γρανίτη σε υφή ξύλου σε όλους τους χώρους της κατοικίας.

Τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών και ντουλαπών με μηχανισμούς απόσβεσης και φρένων.

Κατασκευή νέας Ιταλικής κουζίνας με πορτάκια ματ υφής και φόντο λευκό μάτ πλακάκι και κρυφό φωτισμό, έδωσαν μια άλλη διάσταση στο χώρο της κουζίνας.

Πλήρης αντικατάσταση των κουφωμάτων με καινούρια της εταιρείας Europa με ηλεκτρικά ρολά, σίτες πλισέ και μηχανισμούς ανάκλισης.

Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Ολική ανακαίνιση του μπάνιου, με νέα είδη υγιεινής της Ideal Standard, καζανάκι εντοιχισμού Geberit και καμπίνα μπάνιου walk in.

Τοποθετήθηκαν νέα κλιματιστικά και έγινε εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου της εταιρείας Daikin τόσο για αυτονόμια στη θέρμανση όσο και για ζεστό νερό χρήσης.

Οι χρωματισμοί (διπλοί σπατουλαριστοί) σε μοντέρνες αποχρώσεις ανέδειξαν την ζεστασιά και το καινούργιο ύφος που θέλαμε να προσδώσουμε σε ένα διαμέρισμα όπου η παλαιότητα του, το είχε καταστήσει  μη λειτουργικό.

Η ομάδα της Mecha εύχεται καλή διαμονή στους χρήστες της Airbnb και καλά κέρδη στους ιδιοκτήτες του ακινήτου!

Αρχική Κατάσταση
Εργασίες
Τελική Κατάσταση
Στοιχεία Έργου: 
Τοποθεσία: 
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Χρονολογία Κατασκευής: 
1961
Τετραγωνικά: 
81
Ημερομηνία κατασκευής: 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Χώροι ανακαίνισης: 
ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ