ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Το εικονιζόμενο διαμέρισμα 105τ.μ. κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και αν και διατηρήθηκαν οι τοιχοποιιες στην αρχική τους θέση, η τελική όψη του χώρου δε θυμίζει σε τίποτα το μουντό διαμέρισμα που πρωτοείδαμε.

Μετά από την επιλογή του τελικού σχεδίου μέσα από διάφορες προτάσεις φωτορεαλιστικών μοντέλων 3d οι εργασίες που εκτελέστηκαν ήταν οι κάτωθι:

Αποξηλώσεις παλαιών ντουλαπών, πορτών, κουζίνας, κουφωμάτων καθώς και του μπάνιου και του WC.

Νέο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης με πολυστρωματικούς αγωγούς και pvc 6atm αντίστοιχα.

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με κεντρικό πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data, τοποθέτηση συναγερμού Paradox και πριζοδιακοπτικού υλικού ABB.

Αντικατάσταση κουφωμάτων με αυτά της σειράς της εταιρείας Alumil σειράς Μ11.000 και S350 με θερμοδιακοπή και ενεργειακά κρύσταλλα.

Κατασκευή οροφών γυψοσανίδας σε σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα με περιμετρικό κρυφό φωτισμό και γραμμικό χωνευτό αντίστοιχα.

Κατασκευή συνθέσεων ραφιών γυψοσανίδας  σε σαλόνι και στα δύο υπνοδωμάτια για την εξυπηρέτηση των αναγκών αποθήκευσης βιβλίων και λοιπών διακοσμητικών με έμφαση στο φωτισμό είτε μέσω σποτ είτε μέσω γραμμικών led.

 Συντήρηση υφιστάμενου μαρμάρινου δαπέδου του σαλονιού και του μπαλκονιού.

Κατασκευή νέας κουζίνας σε κλασσικό ύφος, με ξύλινα μασίφ πορτάκια και πάγκο, με ποικίλους μηχανισμούς επαναφοράς και φρένων.

Κατασκευή μιας ανοιγόμενης και μιας συρόμενης ντουλάπας στο master και το νεανικό δωμάτιο αντίστοιχα,καθώς και νέων εσωτερικών πορτών cpl με κρύσταλλα αμμοβολής.

Κατασκευή ενός μπάνιου και ενός WC με νέα είδη υγιεινής της Ideal Standard εντοιχισμένα και μη, με γυάλινη καμπίνα μπανιέρας και φωτισμό οροφής μέσω χωνευτών σωμάτων σποτ και περιμετρικού κρυφού με χρήση ταινίας led.

Τέλος οι χρωματισμοί (διπλοί σπατουλαριστοί) σε ποικίλες γήινες και ζωηρές αποχρώσεις έδωσαν την ανανεωμένη και κεφάτη όψη στο διαμέρισμα και ανέδειξαν τη μοναδικότητα του κάθε χώρου ξεχωριστά.

Αρχική Κατάσταση
Εργασίες
Τελική Κατάσταση
Στοιχεία Έργου: 
Τοποθεσία: 
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Χρονολογία Κατασκευής: 
1979
Τετραγωνικά: 
105
Ημερομηνία κατασκευής: 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Χώροι ανακαίνισης: 
ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ