Κατασκευή νέας κατοικίας στο Π. Φάληρο

Σε οικοδομή κατασκευής του 2004 το διαμέρισμα του 2ου ορόφου ήταν μη αποπερατωμένο. Ο ιδιοκτήτης εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση και κατασκευή της κατοικίας του.

Ξεκινήσαμε τις εργασίες κάνοντας τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες έτσι ώστε να ακολουθούν το σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό που προτείναμε. Κατασκευάσαμε μια μικρή αποθήκη στο κέντρο του σπιτιού και ένα 2ο μπάνιο εσωτερικά του κυρίως υπνοδωματίου. Στο σαλόνι το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας μας πρότεινε μια κατασκευή γυψοσανίδας που φιλοξενεί το ενεργειακό τζάκι και με τους κρυφούς φωτισμούς και την επένδυση πέτρας δημιουργούν ένα πολύ επιβλητικό σύνολο.

Στην κουζίνα επιλέξαμε ακρυλικά γυαλιστερά πορτάκια σε παλ χρώματα και κρυφά πόμολα. Στα δωμάτια τοποθετήθηκε πάτωμα laminate και ντουλάπες με συνδιασμό γυαλιστερών και βακελιτικών επιφανειών.

Για την θέρμανση επιλέξαμε λέβητα φυσικού αερίου Daikin με καλοριφέρ επίπεδα της εταιρείας Purmo. Τα κουφώματα είναι ενεργειακά της εταιρείας Alumil και για λόγους αισθητικής χρωματίστηκαν ηλεκτροστατικά σε χρώμα RAL.

Τέλος τοποθετήθηκαν πριζοδιακόπτες ABB και σύστημα συναγερμού της εταιρείας PARADOX.

Αρχική Κατάσταση
Εργασίες
Τελική Κατάσταση
Στοιχεία Έργου: 
Τοποθεσία: 
Παλαιό Φάληρο
Χρονολογία Κατασκευής: 
2004
Τετραγωνικά: 
100
Ημερομηνία κατασκευής: 
Δεκ 2015 - Μαρ 2016
Χώροι ανακαίνισης: 
Ολική ανακαίνιση