Ανακαίνιση γραφείων της Mecha Engineering

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Χαλάνδρι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 135 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Απρίλιος 2017
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 1 Μήνας

Ο άδειος χώρος γραφείων στο Χαλάνδρι, πήρε νέα μορφή προκειμένου να στεγάσει τα γραφεία της Mecha Engineering.
Σε συνολικό εμβαδόν 135τ.μ, o αναδιαμορφωμένος χώρος μας στεγάζει 3 κεντρικά γραφεία,2 σταθμούς εργασίας της ομάδας design, ένα meeting room, ένα showroom υλικών με βοηθητικό σταθμό εργασίας, wc, κουζίνα και αποθήκη.
Αλλάζοντας ριζικά το ύφος του γραφείου, δημιουργηθηκε μια ολόλευκη βάση τους τοίχους, όπου τα μαύρα στοιχεία στους σκελετούς των υαλοπετασμάτων, τις επιφάνειες των γραφείων και τις επιμέρους λεπτομέρειες δημιουργούν αντιθέσεις χωρίς να στερούν φως από το χώρο.
Ολο το γραφείο ακολουθεί μια industrial αισθητική, η οποία συμπληρώνεται από τις μεταλλικές βάσεις των γραφείων, τα κανάλια της οροφής, τόσο εμφανή όσο και κρύφά, και από τον συνδυασμό της υφής του τσιμέντου και του ξύλου στην επιλογή του δαπέδου.
Εντονο στοιχείο που ξεχωρίζει στο χώρο του meeting, το εντυπωσιακό μαρμάρινο μαύρο τραπέζι με τη μεταλλική του βάση.
Στην οροφή τοποθετήθηκε σύστημα κλιμαστιμού με αεραγωγούς που προσφέρουν την ιδανική θερμοκρασία σε κάθε γραφείο ξεχωριστά.
Οι διαφορετικές συνθέσεις φωτισμού, με συνδυασμούς dimmable γραμμικών φωτιστικών, χωνευτών σποτ, ραγων φωτισμού και εξωτερικών σπότ συμπληρώνουν τη συνολική αισθητική του χώρου και φροντίζουν ώστε o φωτισμός του κάθε χώρου να είναι πλήρης και προσαρμόσιμος στις ανάγκες του κάθε εργαζόμενου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού