Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Αγία Παρασκευή
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 105
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Νοέμβριος 2017
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3 Μήνες

Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος από την ομάδα της MECHA Engineering. Ένα διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, κατασκευής στις αρχές δεκαετίας του 1990 εμβαδού 105 τ.μ, αναβάθμισε την αισθητική και τη λειτουργικότητα του στα σύγχρονα πρότυπα.
Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών, τις προτάσεις της ομάδας μας και με την βοήθεια του φωτορεαλισμού καταλήξαμε στην τελική μορφή του έργου.
Για τις ανάγκες τις ανακαίνισης, εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες:
Καθαιρέσεις εσωτερικών τοιχοποιιών ώστε να δημιουργηθεί ο νέος ενιαίος χώρος της κουζίνας, του σαλονιού και της τραπεζαρίας, πορτών, κουζίνας, μπάνιου, wc κτλ.
Νέα εγκατάσταση ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το διαμέρισμα με κολεκτέρ κρύου-ζεστού και πολυστρωματικό αγωγό.
Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data, τοποθέτηση συναγερμού Paradox.
Τοποθέτηση laminate δαπέδου σε όλο το σπίτι και νέων πλακιδίων συνθετικού γρανίτη στους χώρους του λουτρού και του wc.
Τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών.
Κατασκευή νέας Ιταλικής κουζίνας με λευκά πολυμερικά πορτάκια με gola αλουμινίου, δημιουργία νησίδας, και λευκό πλακάκι σε σχήμα brick που συμπληρώνει τη μοντέρνα εικόνα της κουζίνας.
Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.
Ολική ανακαίνιση του μπάνιου, με νέα είδη υγιεινής της Ideal Standard και LaTorre, καζανάκι εντοιχισμού Geberit και walk-in καμπίνα μπάνιου.
Οι καθαροί λευκοί χρωματισμοί (διπλοί σπατουλαριστοί) αναδεικνύουν τα λιτά και μοντέρνα υλικά που επιλέχθηκαν και προσδίδουν φωτεινότητα στο χώρο, καθώς και αντίθεση με το γκρι δάπεδο και τις ανθρακί εσωτερικές πόρτες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού