Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Νίκαια

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Νίκαια
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 80 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Ιούλιος 2022
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3 Μήνες

Τον Δεκέμβριο του 2021 ολοκληρώθηκε, από την ομάδα της MECHA Engineering, η κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου τμήματος σπιτιού στην περιοχή της Νίκαιας.

Στην πρώτη επίσκεψη διαπιστώσαμε πως ο καλύτερος χώρος του σπιτιού που βρισκόταν στην πρόσοψη και διέθετε θέα από την Αθήνα έως τον Πειραιά (καθώς το σπίτι βρίσκεται στον 6ο όροφο) παρέμενε ανεκμετάλλευτος λόγω ελλιπούς κατασκευής και κακής μόνωσης.

Η ομάδα μας ανέλαβε να κατασκευάσει εκ νέου τον χώρο, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές, έτσι να γίνει ένα καλαίσθητο αλλά και ενεργειακά αποδοτικό μέρος του σπιτιού.

Αφού αποξηλώθηκαν όλες οι παλιές κατασκευές, ανακατασκευάστηκαν τοίχοι και οροφές τοποθετώντας εσωτερικά 10εκ μονωτικό υλικό. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε το τζάκι στην νέα του θέση και κατασκευάστηκε ο χώρος του σαλονιού με νέα σύνθεση τζακιού καθώς και διακοσμητικό τουβλάκι στον τοίχο της τηλεόρασης.

Για να πετύχουμε τον νοητό διαχωρισμό του σαλονιού από τον χώρο της εισόδου τοποθετήθηκε μια μεταλλική κατασκευή με διαγώνια στοιχεία σε μαύρο χρώμα με ανοιχτά μέρη αλλά και μέρη με διακοσμητικό τζάμι.

Οι παρεμβάσεις μας ολοκληρώθηκαν με αλλαγές σε όλες τις πόρτες της κατοικίας, διακοσμητικά πηχάκια στο υπνοδωμάτιο καθώς και νέα σύνθεση εισόδου. Τέλος έγινε ανακαίνιση και στο μπάνιο της κατοικίας με νέα πλακάκια, καμπίνα ντουζιέρας  και είδη υγιεινής σε εντυπωσιακό μαύρο χρώμα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού