Ανακαίνιση διαμερίσματος στον Πειραιά

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Πειραιάς
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 110
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Νοέμβριος 2018
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3 Μήνες

Ένα διαμέρισμα κατασκευής του 1980 εμβαδού 110 τ.μ στο Πειραιά, ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι. Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών, τις προτάσεις της ομάδας μας και με την βοήθεια του φωτορεαλισμού καταλήξαμε στην τελική μορφή του έργου.
Για τις ανάγκες τις ανακαίνισης σπιτιού, εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες:
Καθαιρέσεις εσωτερικών τοιχοποιιών ώστε να δημιουργηθεί ο νέος ενιαίος χώρος της κουζίνας, του σαλονιού και της τραπεζαρίας, αποξηλώσεις παλαιών ντουλαπών, πορτών, κουζίνας, μπάνιου κτλ.
Έγινε αναδιαμόρφωση των χώρων έτσι ώστε να δημιουργηθεί τρίτο υπνοδωμάτιο και αποθήκη – Laundry στη θέση της παλαιάς κουζίνας.
Νέα εγκατάσταση ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το διαμέρισμα με πολυστρωματικό αγωγό και κολλεκτέρ κρύου-ζεστού νερού.
Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data σε όλους τους χώρους, τοποθέτηση συναγερμού.
Κατασκευή οροφών γυψοσανίδας σε σαλόνι- τραπεζαρία και χώρο εισόδου με περιμετρικό κρυφό φωτισμό και σποτ οροφής. Στα υπνοδωμάτια δημιουργήθηκαν κρυφοί φωτισμοί και τοποθετήθηκαν σποτ και ράγες φωτισμού.
Τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου σε όλο το σπίτι Parador Modular ONE σε όλους τους χώρους, αφού πρώτα έγινε διάστρωση αυτοεπιπεδούμενου υλικού σε όλους τους χώρους για εξομάλυνση των ανισοσταθμιών
Τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών και ντουλαπών με μηχανισμούς απόσβεσης.
Κατασκευή νέας εντυπωσιακής κουζίνας με γυαλιστερά ακρυλικά πορτάκια σε συνδυασμό με λευκό γυαλιστερό στα κρεμαστά, με μηχανισμούς επαναφοράς με φρένα και βακελιτικό πάγκο.
Πλήρης αντικατάσταση των κουφωμάτων με καινούργια συρόμενα θερμοδιακοπής σειράς Europa 6000 Hybrid
Ολική ανακαίνιση του μπάνιου, με νέα είδη υγιεινής της Ideal Standard και καζανάκι εντοιχισμού Geberit.
Οι χρωματισμοί (διπλοί σπατουλαριστοί) σε μοντέρνες αποχρώσεις και σχέδια ανέδειξαν το μοντέρνο καινούργιο ύφος που θέλαμε να προσδώσουμε σε ένα διαμέρισμα όπου η παλαιότητα του, το είχε καταστήσει μη λειτουργικό.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού