Ανακαίνιση διαμερίσματος στον Υμηττό

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Υμμητός
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 80 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Ιούλιος 2020
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3,5 Μήνες

Το νέο έργο ανακαίνισης σπιτιού που ανέλαβε η ομάδα της MECHA Engineering αφορούσε την λειτουργική αλλά και αισθητική αναβάθμιση μιας κατοικίας 75τμ στον Υμηττό.
Ξεκινήσαμε γκρεμίζοντας τον τοίχο που χώριζε την κουζίνα από το σαλόνι με σκοπό την κατασκευή ενός ενιαίου χώρου διημέρευσης. Νέες υδραυλικές και ηλεκτρικές παροχές κατασκευάστηκαν στις νέες ζητούμενες θέσεις έτσι ώστε να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο χώρο του σαλονιού τοποθετήθηκε ενεργειακό τζάκι με όμορφη rustic επένδυση.
Η κουζίνα ξεχωρίζει στον ενιαίο χώρο σαλονιού κουζίνας με το γκρι χρώμα της, αλλά και την εντυπωσιακή νησίδα. Στο μπάνιο κατασκευάστηκε χτιστός πάγκος για να φιλοξενήσει δύο νιπτήρες με ωραίες εντοιχιζόμενες μπαταρίες. Ξεχωριστή λεπτομέρεια αποτελούν οι στρογγυλοί καθρέπτες με τα λευκά φωτιστικά και τα πολύ ενδιαφέροντα πλακάκια.
Στα δωμάτια συντηρήθηκαν τα ξύλινα πατώματα και τοποθετήθηκαν νέες ντουλάπες και πόρτες. Ξεχωρίζει ο τοίχος του παιδικού υπνοδωματίου που κατασκευάστηκε μια παιδική τεχνοτροπία με σχήματα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού