ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η κατοικία στους Αμπελόκηπους, εμβαδού 62,00μ2, με την σωστή μελέτη του χώρου, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη λειτουργικότητα, τον σωστό φωτισμό και την κατάλληλη επιλογή υλικών και χρωμάτων απέκτησε μια ανανεωμένη μορφή για τους ιδιοκτήτες της.

Το ξύλινο υπάρχον δάπεδο, παρουσίαζε πολλά σημεία φθοράς, και με το εξειδικευμένο συνεργείο μας έγινε συντήρηση (τρίψιμο – γυάλισμα) και επίστρωση με οικολογικό βερνίκι για την επιθυμητή ανάδειξή του.

Με τον επανασχεδιασμό και την ολική αντικατάσταση της κουζίνας, της ιταλική εταιρείας Colombini, μοντέλο Sinfonia, δόθηκε ένα φωτεινό και σύγχρονο αποτέλεσμα. Επανασχεδιασμός και ολική αντικατάσταση πλακιδίων έγινε και για τον χώρο του λουτρού. Και στις δυο περιπτώσεις ήταν σημαντικό να εξασφαλιστεί λειτουργικότητα ως προς τον χρήστη.

Για την θέρμανση των χώρων, επιλέχθηκαν προϊόντα της εταιρείας Daikin, επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης, και έγινε κατάλληλη μελέτη ώστε να καλυφθούν πλήρως όλοι οι απαιτούμενες ανάγκες των χώρων της κατοικίας.

Τέλος οι σύγχρονοι χρωματισμοί και η όμορφη επίπλωση του διαμερίσματος,ολοκήρωσαν το φωτεινό και ανανεωμένο ύφος του σπιτιού.

Τοποθεσία: 
Αμπελόκηποι
Επιφάνεια (τ.μ.): 
62
Παράδοση έργου: 
Ιούλιος
Διάρκεια κατασκευής: 
3 Μήνες

Συνεργαστηκαμε με την εταιρια και συγκεκριμένα με το Φιλιππο για την ανακαινιση ενος διαμερίσματος 62τετραγωνικων. Εχουμε μονο θετικα σχολια απο την εμπειρια μας. Η συνεργασια ηταν αψογη, ο Φιλιππος και η υπολοιπη ομαδα ηταν παντοτε συνεπεις οσον αφορα το χρονοδιαγραμμα αλλα και την οικονομικη εκτιμιση. Αξιζει να σημειωθει οτι ολη η ομαδα εχει πολυ καλη γνωση του αντικείμενου τους και ηταν σε θεση να βρουν λυσεις και να κανουν προτασεις αναλογα με τις αναγκες και επιθυμιες μας. θα τους συνιστουσα ανεπιφύλακτα!

LZ