Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Αμπελόκηποι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 62 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Ιούλιος 2019
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3 Μήνες

Η κατοικία στους Αμπελόκηπους, εμβαδού 62,00μ2, με την σωστή μελέτη του χώρου, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη λειτουργικότητα, τον σωστό φωτισμό και την κατάλληλη επιλογή υλικών και χρωμάτων απέκτησε μια ανανεωμένη μορφή για τους ιδιοκτήτες της.
Το ξύλινο υπάρχον δάπεδο, παρουσίαζε πολλά σημεία φθοράς, και με το εξειδικευμένο συνεργείο μας έγινε συντήρηση (τρίψιμο – γυάλισμα) και επίστρωση με οικολογικό βερνίκι για την επιθυμητή ανάδειξή του.
Με τον επανασχεδιασμό και την ολική αντικατάσταση της κουζίνας, της ιταλική εταιρείας Colombini, μοντέλο Sinfonia, δόθηκε ένα φωτεινό και σύγχρονο αποτέλεσμα. Επανασχεδιασμός και ολική αντικατάσταση πλακιδίων έγινε και για τον χώρο του λουτρού. Και στις δυο περιπτώσεις ήταν σημαντικό να εξασφαλιστεί λειτουργικότητα ως προς τον χρήστη.
Για την θέρμανση των χώρων, επιλέχθηκαν προϊόντα της εταιρείας Daikin, επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης, και έγινε κατάλληλη μελέτη ώστε να καλυφθούν πλήρως όλοι οι απαιτούμενες ανάγκες των χώρων της κατοικίας.
Τέλος οι σύγχρονοι χρωματισμοί και η όμορφη επίπλωση του διαμερίσματος,ολοκλήρωσαν το φωτεινό και ανανεωμένο ύφος του σπιτιού.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συνεργαστήκαμε με την εταιρία και συγκεκριμένα με το Φίλιππο για την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος 62 τετραγωνικών. Έχουμε μόνο θετικά σχόλια από την εμπειρία μας. Η συνεργασία ήταν άψογη, ο Φίλιππος και η υπόλοιπη ομάδα ήταν πάντοτε συνεπείς όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα αλλά και την οικονομική εκτίμηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η ομάδα έχει πολύ καλή γνώση του αντικείμενου τους και ήταν σε θέση να βρουν λύσεις και να κάνουν προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες μας. Θα τους συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
LZ

Περισσότερα έργα

Μενού