Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Αιγάλεω

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Αιγάλεω
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 85
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Μάιος 2019
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 4 Μήνες

Το έργο που ανέλαβε η εταιρεία μας ήταν η ολική ανακαίνιση σπιτιού και αναδιάταξη των χώρων μιας κατοικίας 85τ.μ. στην περιοχή του Αιγάλεω. Στο σπίτι διαμορφώθηκε ενιαίος χώρος καθιστικού, open kitchen με νησίδα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και wc.
Ο χώρος του καθιστικού – κουζίνας αποτέλεσε τον χώρο συγκέντρωσης όλων των βλεμάτων του σπιτιού με την νέα σύνθεση στο τζάκι, τις επενδύσεις με τεχνητή πέτρα, γρανίτη και ξύλο και τον προχωρημένο σχεδιασμό της σύγχρονης Ιταλικής κουζίνας, προσφέροντας άνεση, όμορφο σχεδιασμό και πολυτέλεια στην καθημερινότητα.
Τα δάπεδα με πλακάκια σε υφή ξύλου και οι ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό και σποτ τόνισαν τις καθαρές γραμμές των χώρων.
Το λουτρό απέκτησε νέα διαρρύθμιση με το ντους και το χτιστό πάγκο που συνδυάστηκε με το έπιπλο από ξύλο, ενώ το νέο wc βοήθησε στην καλύτερη οργάνωση του χώρου.
Για τις ανάγκες της θέρμανσης κατασκευάστηκε νέο δίκτυο καλοριφέρ με επίτοιχο λέβητα αερίου Daikin και επίπεδα θερμαντικα σώματα Purmo plan ventil.
Για τον κλιματισμό των χώρων η λύση πάλι ήταν με μηχανήματα της Daikin και έγινε κατάλληλη μελέτη ώστε να καλυφθούν πλήρως όλοι οι χώροι της κατοικίας
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σύμφωνα πάντα με την προσεγμένη αρχιτεκτονική μελέτη που έγινε για τον χώρο ώστε να δημιουργηθεί μία πλήρως λειτουργική κατοικία.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού