Ανακαίνιση διαμερίσματος με τζακούζι στο Θησείο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Θησείο
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 70 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Ιούλιος 2022
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3,5 Μήνες

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή του Θησείου, μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική αγορά και τον πεζόδρομο.

Αγοράστηκε από την MECHA Engineering το 2021 με σκοπό την πλήρη ανακαίνιση του και την εκμετάλλευση του ως ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Στις αρχές του 2022 το ακίνητο ανακαινίσθηκε πλήρως. Κατασκευάστηκαν νέες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τοποθετήθηκε πάτωμα πλακιδίων διαστάσεων 1,20 x 0,60 στους χώρους διημέρευσης, αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα με νέα της εταιρείας Europa με διπλούς υαλοπίνακες και ηλεκτρικά ρολά.

Για την θέρμανση και ψύξη του ακινήτου εγκαταστήσαμε κεντρικό σύστημα Multi της εταιρείας AUX με εσωτερικές μονάδες τοίχου σε κάθε χώρο. Το σύστημα προσφέρει αυτονομία θέρμανσης και ψύξης ανά χώρο με πολύ μικρό κόστος.

Σχεδιαστικά και διακοσμητικά επιλέξαμε τις επιρροές του Casa Cook με γήινες αποχρώσεις και σκούρα ξύλα. Με αυτό τον τρόπο το ακίνητο προσελκύει μεγαλύτερο κοινό στις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Ιδιαίτερο βάρος δώσαμε στην κουζίνα με το κρεμαστό απορροφητήρα στο κέντρο. Επίσης ιδιαίτερο στυλ δίνει το γυάλινο διαχωριστικό καθώς και τα κεφαλάρια των κρεβατιών που είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο δρυός. Το ακίνητο χαρακτηρίζεται μοναδικό στην περιοχή καθώς στο ένα δωμάτιο διαθέτει jacuzzi 3 ατόμων. Ιδιαίτερη βάση έχουμε δώσει στον σχεδιασμό του χώρου που φιλοξενεί το jacuzzi αλλά και στην επάρκεια του σε ανέσεις θέρμανσης και εξαερισμού.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού