ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σας παρουσιάζουμε το νέο έργο ανακαίνισης της εταιρείας μας στην περιοχή του Χαλάνδρίου

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 126τ.μ. που βρίσκεται σε τετραώροφη πολυκατοικία διαμερισμάτων κατασκευασμένη το 1976. Η ανακαίνιση ήταν ολική και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό

Σε σχέση με την προϋπάρχουσα κατάσταση μία από τις κυρίαρχες αλλαγές ήταν η ενωση της κουζίνας με τον χώρο του καθιστικού και της τραπεζαρίας σε έναν χώρο με άπλετο φυσικό φωτισμό.

Ο παλιός χώρος της κουζίνας μετατράπηκε σε ένα όμορφο παιδικό υπνοδωμάτιο με ενδιαφέρουσες χρωματικές επιλογές

Η χρήση του δρύινου ξύλου ως διαχρονικό υλικό σε όλους τους χώρους της κατοικίας έφερε την απόλυτη «ζεστασιά» στην οικογένεια.

Στο λουτρό και το wc νέες ιδέες και χρώματα πλακιδίων δίνουν στο χώρο την αίσθηση της καινούργιας κατασκευής.

Αξιοσημείωτες οι επεμβάσεις που έγιναν και στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας. Έγινε θωράκιση περιμετρικά του διαμερίσματος με νέα ενεργειακά κουφώματα θερμοδιακοπής και τη χρήση αυτόνομου συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας DAIKIN μεσαίων θερμοκρασιών.

Για τις ανάγκες τις ανακαίνισης, εκτελέστηκαν αναλυτικότερα οι παρακάτω εργασίες:

Καθαιρέσεις πατωμάτων, αποξηλώσεις παλαιών ντουλαπών, πορτών, κουζίνας, μπάνιου κτλ.

Νέα εγκατάσταση ύδρευσης και αποχέτευσης .

Ολική ανακαίνιση των μπάνιου, με νέα εντοιχιζόμενα είδη υγιεινής της Ideal Standard, καζανάκι εντοιχισμού Geberit και καμπίνα μπάνιου.

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data.

Νέο δίκτυο θέρμανσης με σύστημα αντλίας θερμότητας Daikin μεσαίων θερμοκρασιών και νέα σώματα καλοριφέρ Dura εξωτερικού βρόχου.

Αντικατάσταση κουφωμάτων με τα νέα θερμονονωτικά κουφώματα Europa 6000 με ρολά βαρέως τύπου.

Τοποθέτηση νέου ξύλινου ημιμασιφ πατώματος σε όλο το σπίτι

Τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών και ντουλαπών με μηχανισμούς απόσβεσης και φρένων.

Κατασκευή οροφής γυψοσανίδας με σποτ και κρυφό φωτισμό σε σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα.

Κατασκευή νέας κουζίνας με βακελιτικά πορτάκια και πάγκο από λευκό βακελίτη.

Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Το αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε με τους απαλούς  υπόλευκους χρωματισμούς της Vivechrom που ανέδειξαν τη σύγχρονη μορφή που πήρε το διαμέρισμα αυτό.

 

Τοποθεσία: 
Χαλάνδρι
Επιφάνεια (τ.μ.): 
120
Παράδοση έργου: 
Απρίλιος 2019
Διάρκεια κατασκευής: 
3 μήνες