Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Χαλάνδρι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Χαλάνδρι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 110
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Φεβρουάριος 2021
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3 μήνες

Τον Φεβρουάριο του 2021 ολοκληρώθηκε, από την ομάδα της Mecha Engineering, η ολική ανακατασκευή και ανακαίνιση σπιτιού επιφάνειας 110 τ.μ. στο Χαλάνδρι.

Με γνώμονα τις ανάγκες των ιδιοκτητών δημιουργήσαμε έναν άνετο, πρακτικό και καλαίσθητο χώρο πλήρως εναρμονισμένο στα σημερινά πρότυπα.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, μικρή αποθήκη και έναν ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας και τραπεζαρίας.

Με την είσοδο του στο διαμέρισμα ο επισκέπτης βρίσκεται στο χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας. Ξεχωρίζει η όμορφη ντουλάπα εισόδου που προσθέτει ακόμα ένα αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι.

Πίσω από το σαλόνι εκτείνεται ο χώρος της Ιταλικής κουζίνας Arredo3. Απλές λιτές γραμμές συμβάλλουν στη λειτουργικότητα αλλά και στο οπτικό αποτέλεσμα, αποτελώντας έναν ευχάριστο, καθημερινό τόπο συνάντησης όλων των μελών της οικογένειας. Ο πάγκος Corian προσθέτει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας στον χώρο.

Στο λουτρό και το WC τοποθετήθηκαν εντοιχιζόμενα είδη υγιεινής με όμορφα έπιπλα από κόντρα πλακέ θαλάσσης.

Αξιοσημείωτες είναι οι επεμβάσεις που έγιναν όμως και στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας. Έγινε θωράκιση περιμετρικά του διαμερίσματος με νέα ενεργειακά κουφώματα θερμοδιακοπής και τοποθετήθηκε αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με λέβητα συμπύκνωσης φυσικού αερίου της εταιρείας RIELO.

Τέλος, γήινα και ουδέτερα χρώματα πρόσφεραν έναν ευχάριστο χώρο στην οικογένεια συνδυάζοντας την απλότητα με την κομψότητα.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού