ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ανακαίνιση του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Ασπρόπυργο Αττικής έγινε από τον Νοέμβριο 2015 έως τον Ιανουάριο του 2016.

Το σπίτι, εμβαδού 115 τμ, ήταν ακατοίκητο για μεγάλο διάστημα και οι ιδιοκτήτες ήθελαν να το μετατρέψουν σε μια σύγχρονή και μοντέρνα κατοικία.

Μετά τις αποξηλώσεις παρατηρήσαμε έντονες διαβρώσεις στον οπλισμό της πλάκας οροφής που οφειλόντουσαν στην ελλιπή μόνωση της ταράτσας. Αφού αποκαταστάθηκαν οι βλάβες προχωρήσαμε με την ανακαίνιση.

Λόγω παλαιότητας κρίθηκε αναγκαίο να αντικατασταθούν όλα τα υδραυλικά και ηλεκτρικά δίκτυα. Τοποθετήθηκε εξωτερική θερμομόνωση, μόνωση οροφής και νέα κουφώματα θερμοδιακοπής.

Στο σπίτι αναδιατάξαμε τους χώρους και δημιουργήθηκαν τρία άνετα δωμάτια και ένας ενιαίος χώρος κουζίνας σαλονιού. Το δωμάτιο μάστερ διαθέτει και walking closet για άνετη αποθήκευση των ρούχων.

Η κουζίνα ξεχωρίζει με την όμορφη αντίθεση στους χρωματισμούς αλλά και τις καμπυλωτές γωνίες. Στο χώρο του σαλονιού κατασκευάστηκαν ενδιαφέροντα σχέδια από γυψοσανίδα και κρυφούς φωτισμούς και το τζάκι κατασκευάστηκε εξ’ αρχής για να ταιριάζει στην σύγχρονη αισθητική του χώρου.

Τοποθεσία: 
Ασπρόπυργος
Επιφάνεια (τ.μ.): 
115τ.μ
Παράδοση έργου: 
Νοέμβριος 2015
Διάρκεια κατασκευής: 
3 Μήνες
Κόστος (προ ΦΠΑ): 
Ολική ανακαίνιση