Ανακαίνιση μεζονέτας στη Γλυφάδα

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Γλυφάδα
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 360 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Ιούνιος 2022
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3 μήνες

Το νέο έργο της εταιρείας μας αφορά την πλήρη αναδιαμόρφωση ορισμένων χώρων σε μία τριώροφη μεζονέτα 360 τ.μ., στην περιοχή της Γλυφάδας. Το έργο είχε διάρκεια τριών μηνών και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2021.

Αρχικά, στον χώρο του καθιστικού κυριαρχεί η σύνθεση της βιβλιοθήκης, ενώ μία διακοσμητική ξύλινη κατασκευή με πηχάκια λύνει το αισθητικό στοιχείο ενός άκομψου σώματος καλοριφέρ στον χώρο. Τις οροφές διακοσμούν κρυφοί φωτισμοί οι οποίοι δίνουν ένα σύγχρονο ύφος στο δωμάτιο.

Όπως στο σαλόνι έτσι και στον χώρο της τραπεζαρίας ακολουθείται η ίδια αισθητική με το μασίφ custom made ξύλο.                      

Συνεχίζοντας στον χώρο της κουζίνας βρίσκουμε στοιχεία τα οποία την ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλες που έχουμε συνηθίσει. Αυτά είναι τα ντουλάπια από λευκή λάκα που συνεχίζουν μέχρι το ταβάνι καθώς και ο corian πάγκος σε ανθρακί χρώμα. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι η κατασκευή γυψοσανίδας που προσθέτει γραμμικό φωτισμό led περιμμετρικά της οροφής.

Εντυπωσιακό είναι το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο την παράσταση κλέβει η λευκή λακαριστή βιβλιοθήκη, η οποία εκτός από αξιοσημείωτη, είναι και λειτουργική με σκοπό την καλύτερη οργάνωση των παιχνιδιών και των αντικειμένων.

Στο playroom του σπιτιού συναντάμε μια μεταλλική κατασκευή με ξύλινα ανακλινόμενα πορτάκια και μία επένδυση από τουβλάκι στον τοίχο, καθώς έχει γίνει και η ίδια κατασκευή με αυτή στο σαλόνι για την κάλυψη των καλοριφέρ, αυτή τη φορά όμως από λακαριστό ξύλο.

Τέλος βλέπουμε το μπάνιο του σπιτιού το οποίο το χαρακτηρίζουν οι μαύρες λεπτομέρειες και η ιδιαίτερη εσοχή μέσα στην ντουζιέρα που βοηθάει στην αποθήκευση των ειδών καθαρισμού.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού