Ανακαίνιση σπιτιού (μεζονέτας) στον Άλιμο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Άλιμος
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 140 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Μάιος 2016
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 4 Μήνες

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ολική ανακαίνιση μιας μεζονέτας 140τ.μ. στον Άλιμο. Η μεζονέτα είχε κατασκευαστεί το 1980 και διέθετε σαλόνι – κουζίνα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο στον κάτω όροφο και δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο στον επάνω όροφο. Η οικογένεια όμως μεγάλωσε και οι ιδιοκτήτες προχώρησαν σε ολική ανακαίνιση ώστε να δημιουργήθεί ακόμα ένα δωμάτιο για το νέο μέλος!
Με την ευκαιρία της ανακαίνισης έπρεπε να λύσουμε και το πρόβλημα της παλιάς δύσχρηστης σκάλας αλλά και της θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού.
Η εταιρεία μας δημιούργησε το νέο σχέδιο του σπιτιού σύμφωνα με τις ανάγκες των ιδιοκτητών και μέσω των φωτορεαλιστικών τρισδιάστατων μοντέλων επιλέξαμε την τελική μορφή της σκάλας αλλά και του νέου σχεδιασμού του σαλονιού και της κουζίνας.
Το θέμα της θέρμανσης και της ψύξης της κατοικίας λύθηκε με το αυτόνομο σύστημα αντλίας θερμότητας και Fan Coil της εταιρείας Daikin. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίσαμε αυτονομία θέρμανσης και ψύξης όχι μόνο στους 2 ορόφους αλλά και σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Τοποθετήθηκαν ξεχωριστοί θερμοστάτες έτσι ώστε ο χρήστης του κάθε δωματίου να επιλέξει την επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου του.
Τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα θερμοδιακοπής για τον περιορισμό των απωλειών και ένα εντυπωσιακό ενεργειακό τζάκι 3 όψεων της εταιρείας Edilkamin.
Όλες οι ηλεκτρικές και υδραυλικές παροχές της κατοικίας έγιναν από την αρχή για να εξυπηρετήσουν τις σύγχρονες ανάγκες μιας κατοικίας.
Tips για τα παιδικά δωμάτια ήταν σίγουρα το φωτιστικό με το τριφύλλι του Παναθηναϊκού στο υπνοδωμάτιο του Αλέξανδρου, η φωτοταπετσαρία του Spiderman στο δωμάτιο του Σπύρου και το ροζ κλαδί στο δωμάτιο της Κωνσταντίνας που χαροποίησαν ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού