Ανακαίνιση σπιτιού στους Αμπελόκηπους

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Αμπελόκηποι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 70 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Ιούνιος 2019
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3,5 Μήνες

Η παρούσα ανακαίνιση σπιτιού που ανέλαβε η εταιρεία μας αφορά διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, συνολικού εμβαδού 107,00τ.μ.
Οι επεμβάσεις που έγιναν, είχαν σκοπό την συντήρηση παλαιών στοιχείων της κατοικίας ενώ με την προσθήκη νέων υλικών υψηλής ποιότητας, να προσφέρει μια ανανεωμένη και λειτουργική εικόνα για τους ιδιοκτήτες.
Έγινε συντήρηση των μαρμάρινων δαπέδων ενώ τυχόν κατεστραμμένα σημεία αντικαταστάθηκαν με καινούργιο μάρμαρο ίδιου τύπου. Με το γυάλισμα και την κρυσταλλοποίηση το δάπεδο απέκτησε το επιθυμητό αποτέλεσμα που το καθιστά ανθεκτικότερο στο χρόνο, και χωρίς καμία εμφανή διαφορά της σύνδεσης του παλαιού με το καινούργιο.
Συντήρηση έγινε και στα ξύλινα δάπεδα των υπνοδωματίων επιτυγχάνοντας την επαναφορά του.
Καθαρές, γεωμετρικές γραμμές έδωσαν μια ολική μεταμόρφωση στο κεντρικό τζάκι γύρω από το οποίο διαμορφώνεται το καθιστικό, ενώ η τεχνοτροπία από Kourasanit έδωσε την απαιτούμενη ένταση στο χώρο.
Έγινε πλήρης αντικατάσταση των πλακιδίων δαπέδων και τοίχων του μπάνιου, σε πιο κλασσικές γραμμές για να έρθουν σε μια συνέχεια με τα υπάρχοντα στοιχεία της κατοικίας, ενώ σε επιλεγμένες επιφάνειες τα μοτίβα, ο κρυφός φωτισμός, και τα ξύλινα έπιπλα με τις καθαρές γεωμετρικές γραμμές έδωσαν έναν πιο σύγχρονο σχεδιασμό.
Δόθηκε έμφαση στην σωστή επιλογή των χρωμάτων, την επίπλωση και τον φωτισμό του κάθε χώρου για μια πιο προσεγμένη σύγχρονη αλλά ταυτόχρονα και διαχρονική εικόνα.
Για τον κλιματισμό και την θέρμανση των χώρων επιλέχθηκαν προϊόντα της εταιρείας Daikin και έγινε κατάλληλη μελέτη ώστε να καλυφθούν πλήρως όλοι οι απαιτούμενες ανάγκες θέρμανσης και ψύξης των χώρων της κατοικίας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Επιλέξαμε τη Mecha Engineering για την ανακαίνιση του διαμερίσματός μας, απόφαση που αποδείχθηκε εξαιρετικά σωστή! Η συνεργασία με τον Φίλιππο ήταν άριστη, πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, συνεπή και έντιμο.Οποιοδήποτε μικροπρόβλημα και αν προέκυπτε ήταν πάντα δίπλα μας να το επιλύσει, καθοδηγώντας μας σωστά και ταυτόχρονα τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα αλλά και το budget που είχαν αρχικά συμφωνηθεί. Όλα τα συνεργεία ήταν πολύ καλά και πραγματικά ό,τι ζητήσαμε έγινε έτσι οπως το είχαμε φανταστεί!
Lina Petrou - Google review

Περισσότερα έργα

Μενού