ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η νέα πρόκληση για τη MECHA Engineering μας βρίσκει πλήρως ικανοποιημένους. Ένα διαμέρισμα κατασκευής του 1964 εμβαδού 57 τ.μ , ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα φιλόξενο σπίτι για τους χρήστες της υπηρεσίας Airbnb.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών, τις προτάσεις της ομάδας μας και με την βοήθεια του φωτορεαλισμού καταλήξαμε στην τελική μορφή του έργου.

Για τις ανάγκες τις ανακαίνισης, εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες:

Καθαιρέσεις εσωτερικών τοιχοποιιών ώστε να δημιουργηθεί ο νέος ενιαίος χώρος της κουζίνας,  του σαλονιού και της τραπεζαρίας, αποξηλώσεις παλαιών ντουλαπών, πορτών, κουζίνας, μπάνιου κτλ.

Νέα εγκατάσταση ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το διαμέρισμα με κολεκτέρ κρύου-ζεστού και πολυστρωματικό αγωγό.

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data, τοποθέτηση συναγερμού Paradox.

Κατασκευή οροφών γυψοσανίδας σε σαλόνι- τραπεζαρία και χώρο εισόδου με περιμετρικό κρυφό φωτισμό και σποτ οροφής.

Τοποθέτηση νέων πλακιδίων συνθετικού γρανίτη στους χώρους σαλονιού, τραπεζαρίας, κουζίνας και διαδρόμων, όπως και καρφωτού δρύινου ξύλινου μασίφ δαπέδου στο υπνοδωμάτιο.

Τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών και ντουλαπών με μηχανισμούς απόσβεσης και φρένων.

Κατασκευή νέας κουζίνας με πορτάκια σε συνδιασμό ματ υφής στα πορτάκια βάσεως και λευκού γυαλιστερού στα κρεμαστά, με μηχανισμούς επαναφοράς και φρένων και βακελιτικό πάγκο.

Πλήρης αντικατάσταση των κουφωμάτων με καινούργια (ηλεκτρικά ρολά, σίτες πλισέ και ανάκληση).

Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Ολική ανακαίνιση του μπάνιου, με νέα είδη υγιεινής της Ideal Standard, καζανάκι εντοιχισμού Geberit και καμπίνα μπάνιου Aquarelle.

Οι χρωματισμοί (διπλοί σπατουλαριστοί) σε μοντέρνες αποχρώσεις ανέδειξαν την ζεστασιά και το καινούργιο ύφος που θέλαμε να προσδώσουμε σε ένα διαμέρισμα όπου η παλαιότητα του, το είχε καταστήσει  μη λειτουργικό.

Τοποθεσία: 
ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Επιφάνεια (τ.μ.): 
57
Παράδοση έργου: 
1964
Διάρκεια κατασκευής: 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017
Κόστος (προ ΦΠΑ): 
ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ