ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εν λόγω κατοικία, έκτασης 80τ.μ., κατασκευάστηκε  στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Στην ανακαίνιση αυτή, αν και διατηρήθηκε η υπάρχουσα διάταξη, άλλαξε τελείως το ύφος των χώρων.

Μετά από την επιλογή του τελικού σχεδίου μέσα από διάφορες προτάσεις φωτορεαλιστικών μοντέλων 3d, οι εργασίες που εκτελέστηκαν ήταν:

Νέο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης με πολυστρωματικούς αγωγούς και pvc 6atm αντίστοιχα.

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data, τοποθέτηση συναγερμού Νova και πριζοδιακοπτικού υλικού Legrand Valena Life.

Κατασκευή οροφής γυψοσανίδας  στη κουζίνα με τοποθέτηση φωτισμού σποτ, αποξηλώσεις παλαιών ντουλαπών, πορτών, κουζίνας κτλ.

Τοποθέτηση πλακιδίων σε απόχρωση ξύλου σε όλη την έκταση του διαμερίσματος, καθώς και τοποθέτηση νέων πλακιδίων στο μπαλκόνι.

Κατασκευή νέας κουζίνας με βακελιτικά και ακρυλικά πορτάκια και πάγκο, με ποικίλους μηχανισμούς επαναφοράς και φρένων.

Κατασκευή μιας συρόμενης και μιας ανοιγόμενης ντουλαπας στο master και στο παιδικό υπνοδωμάτιο αντίστοιχα, καθώς και νέων εσωτερικών πορτών cpl, όπως και μιας νέας συρόμενης γυάλινης με εκτύπωση.

Κατασκευή ενός νέου μπάνιου, με νέα είδη υγιεινής της Ideal Standard και Grohe, εντοιχισμένα και μη, και φωτισμό led.

Τέλος οι χρωματισμοί (διπλοί σπατουλαριστοί) σε γήινες απαλές αποχρώσεις και η υφή του ξύλου που επικρατεί σε όλου τους χώρους του σπιτιού, έδωσαν το σύγχρονο και ζεστό ύφος και ανέδειξαν όλους τους  χώρους από κάθε δωμάτιο ή χώρο ξεχωριστά.

Tips : Το πλακάκι σε απόχρωση ξύλου μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους του χώρους του σπιτιού, ακόμα και στο μπάνιο όπως βλέπουμε εδώ, και δίνει μια ενιαία ζεστή και πολυτελή αίσθηση σε όλο το σπίτι.

Τοποθεσία: 
ΚΟΛΩΝΟΣ
Επιφάνεια (τ.μ.): 
80
Παράδοση έργου: 
Σεπτέμβριος 2016
Διάρκεια κατασκευής: 
2,5 Μήνες