Αποπεράτωση διαμερίσματος στο Π.Φάληρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Παλαιό Φάληρο
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 105
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Μάρτιος 2016
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 4 Μήνες

Την περίοδο της κρίσης των κατασκευών αρκετές πολυκατοικίες έμειναν σε αρχικό στάδιο εργασιών.
Σε οικοδομή κατασκευής του 2004 το διαμέρισμα του 2ου ορόφου ήταν μη αποπερατωμένο. Ο ιδιοκτήτης αφού αγόρασε το εν λόγω διαμέρισμα εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση και κατασκευή της κατοικίας του.
Παρόλο που η κατασκευή ήταν σύγχρονη σχεδιαστικά έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην διαρρύθμιση για να καλύψουμε τις ανάγκες των ιδιοκτητών.
Ο νέος σχεδιασμός περιλάμβανε ένα νέο αποθηκευτικό χώρο δίπλα στην κουζίνα, και ένα 2ο en – suite μπάνιο στο μάστερ υπνοδωμάτιο. Κατά τα άλλα ο ενιαίος χώρος σαλονιού τραπεζαρίας διατηρήθηκε όπως επίσης και τα 3 δωμάτια.
Ξεκινήσαμε τις εργασίες κάνοντας τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες έτσι ώστε να ακολουθούν το σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό που προτείναμε. Δεν μπορούσαμε να βασιστούμε στις παλιές εγκαταστάσεις οπότε όλα έγιναν εξ αρχής. Όσον αφορά τη θέρμανση της κατοικίας τοποθετήθηκε αυτόνομος λέβητας φυσικού αερίου Daikin και σώματα καλοριφέρ της εταιρείας Purmo. Στο σαλόνι τοποθετήθηκε επιπλέον και ενεργειακό τζάκι για μια πιο «ζεστή νότα» στις κρύες νύχτες του χειμώνα. Σε όλα τα δωμάτια και στο σαλόνι έγιναν προεγκαταστάσεις κλιματιστικών για να καλύψουμε τις ανάγκες ψύξης της κατοικίας. Φυσικά τοποθετήθηκαν νέα ενεργειακά κουφώματα θερμοδιακοπής σε όμορφο γκρι χρώμα
Στο σαλόνι το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας μας πρότεινε μια κατασκευή γυψοσανίδας που φιλοξενεί το ενεργειακό τζάκι και με τους κρυφούς φωτισμούς και την επένδυση πέτρας δημιουργούν ένα πολύ επιβλητικό σύνολο.
Στην κουζίνα επιλέξαμε ακρυλικά γυαλιστερά πορτάκια σε παλ χρώματα και κρυφά πόμολα. Στα δωμάτια τοποθετήθηκε πάτωμα laminate και ντουλάπες με συνδυασμό γυαλιστερών και βακελιτικών επιφανειών.
Τέλος τοποθετήθηκαν πριζοδιακόπτες ABB και σύστημα συναγερμού της εταιρείας PARADOX.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ανάληψη έργου αποπεράτωσης του σπιτιού απο αρχή ώς το τέλος ( turn key solution). Προύπολογισμός και κοστολόγηση έργου, χρόνος παράδοσης, επίβλεψη συνεργείων, προτάσεις με σχέδια σε όλα τα στάδια κατασκευής, ιδέες για καλύτερες λύσεις απο τον επιβλέπων μηχανικό. Ό,τι είχε συμφωνηθεί, υλοποιήθηκε στο ακέραιο. Επαγγελματισμός , άμεση ανταπόκριση σε αλλαγές χωρίς "εξτρα" συζητήσεις , " δεν το είχαμε πεί ετσι απο πρίν ,αυτό δεν γίνεται" κλπ. Πλήρης συνεννόηση, κατανόηση των αναγκών μας και άμεση υλοποίηση.
Patos Ioannis - Google review

Περισσότερα έργα

Μενού