Επέκταση μικροζυθοποιίας Αναστασίου στο Χαλάνδρι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Χαλάνδρι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 65 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Ιανουάριος 2019
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 2 Μήνες

Η παραγωγή μεγάλωσε και ο κ. Αναστασίου μας ανέθεσε την επέκταση του «Μεγαλύτερου μικρού ζυθοποιού του Χαλανδρίου».
Η συνταγή έπρεπε να μείνει ίδια έτσι ώστε τα 2 καταστήματα να έχουν κοινά αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιήθηκε ο ίδιος τύπος τουβλάκι και επενδύθηκαν όλοι οι τοίχοι του νέου χώρου παραγωγής. Στο δάπεδο τοποθετήθηκε τσιμεντοπλακάκι της εταιρείας Marazzi και στην οροφή κατασκευάστηκαν μαύρα στηρίγματα για την απαραίτητη στήριξη των σωληνώσεων.
Σε αυτό τον χώρο φιλοξενούνται 6 νέες ανοξείδωτες δεξαμενές 500 λίτρων η κάθε μια που αναλαμβάνουν την ζύμωση έως και 6 διαφορετικών συνταγών μπύρας. Για τις ανάγκες της συντήρησης του τελικού προϊόντος κατασκευάστηκε ψυκτικός θάλαμος 6 τετραγωνικών ώστε να μπορεί να δεχθεί την απαραίτητη ποσότητα βαρελιών μπύρας έτοιμα για κατανάλωση!
Στο φωτισμό διατηρήσαμε την ίδια λογική με το προηγούμενο κατάστημα. Τοποθετήθηκαν 3 φωτιστικά μεγάλης ισχύος για τον απαραίτητο φωτισμό κατά την διάρκεια της παραγωγής αλλά και 10 φωτιστικά σημειακού φωτισμού για να δώσουν μια πιο «γλυκιά» αίσθηση του χώρου κατά τις βραδινές ώρες.
Συμπληρωματικά κατασκευάστηκε χώρος γραφείου στο πατάρι του καταστήματος καθώς και μια μικρή κουζίνα για τις ανάγκες γευσιγνωσίας που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο κατάστημα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού