ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε οικοδομή κατασκευής του 2004 το διαμέρισμα του 2ου ορόφου ήταν μη αποπερατωμένο. Ο ιδιοκτήτης εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση και κατασκευή της κατοικίας του.

Ξεκινήσαμε τις εργασίες κάνοντας τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες έτσι ώστε να ακολουθούν το σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό που προτείναμε. Κατασκευάσαμε μια μικρή αποθήκη στο κέντρο του σπιτιού και ένα 2ο μπάνιο εσωτερικά του κυρίως υπνοδωματίου. Στο σαλόνι το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας μας πρότεινε μια κατασκευή γυψοσανίδας που φιλοξενεί το ενεργειακό τζάκι και με τους κρυφούς φωτισμούς και την επένδυση πέτρας δημιουργούν ένα πολύ επιβλητικό σύνολο.

Στην κουζίνα επιλέξαμε ακρυλικά γυαλιστερά πορτάκια σε παλ χρώματα και κρυφά πόμολα. Στα δωμάτια τοποθετήθηκε πάτωμα laminate και ντουλάπες με συνδιασμό γυαλιστερών και βακελιτικών επιφανειών.

Για την θέρμανση επιλέξαμε λέβητα φυσικού αερίου Daikin με καλοριφέρ επίπεδα της εταιρείας Purmo. Τα κουφώματα είναι ενεργειακά της εταιρείας Alumil και για λόγους αισθητικής χρωματίστηκαν ηλεκτροστατικά σε χρώμα RAL.

Τέλος τοποθετήθηκαν πριζοδιακόπτες ABB και σύστημα συναγερμού της εταιρείας PARADOX.

Τοποθεσία: 
Παλαιό Φάληρο
Επιφάνεια (τ.μ.): 
100
Παράδοση έργου: 
Μάρτιος 2016
Διάρκεια κατασκευής: 
4 Μήνες

Ανάληψη έργου αποπεράτωσης του σπιτιού απο αρχή ώς το τέλος ( turn key solution).
Προύπολογισμός και κοστολόγηση έργου, χρόνος παράδοσης, επίβλεψη συνεργείων, προτάσεις με σχέδια σε όλα τα στάδια κατασκευής, ιδέες για καλύτερες λύσεις απο τον επιβλέπων μηχανικό.
Ό,τι είχε συμφωνηθεί, υλοποιήθηκε στο ακέραιο.
Επαγγελματισμός , άμεση ανταπόκριση σε αλλαγές χωρίς "εξτρα" συζητήσεις , " δεν το είχαμε πεί ετσι απο πρίν ,αυτό δεν γίνεται" κλπ.
Πλήρης συνεννόηση, κατανόηση των αναγκών μας και άμεση υλοποίηση.

Patos Ioannis