Κατασκευή Πολυκατοικίας στον Άλιμο Αττικής

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Άλιμος
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 580
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : 2026
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 2 Έτη

Το νέο έργο της εταιρείας μας βρίσκεται στον Άλιμο και αφορά την ανέγερση μιας πολυκατοικίας ύψους πέντε ορόφων. Η πολυκατοικία αποτελείται από πέντε διαμερίσματα, εκάστοτε επιφάνειας 110-120 τετραγωνικών μέτρων.

Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας και τραπεζαρίας, καθώς και τρία υπνοδωμάτια με δύο μπάνια. Επιπλέον, προβλέπεται μικρός χώρος αποθήκευσης και χώρος laundry εντός του διαμερίσματος.

Επιδιώξαμε υψηλή ενεργειακή απόδοση για το κτίριο, προκειμένου να επιτύχουμε εξαιρετικά χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα (Α++). Η κατασκευή του κτιρίου θα γίνει με χρήση ενεργειακών λιθοσωμάτων, σε συνδυασμό με εξωτερική θερμομόνωση, προσφέροντας αντοχή σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Για τη θέρμανση των διαμερισμάτων έχουν υπολογιστεί αντλίες θερμότητας της εταιρείας DAIKIN, σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση. Η ψύξη θα επιτυγχάνεται με συστήματα mini VRV της εταιρείας DAIKIN.

Για το ζεστό νερό θα χρησιμοποιούνται συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας με ηλιακά πάνελ, σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας, παρέχοντας 24/7 ζεστό νερό για τους κάτοικους.

Επιπλέον, προβλέπεται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ για εξοικονόμηση ενέργειας με τη μέθοδο του net-metering.

Στο εσωτερικό, τα διαμερίσματα θα διαθέτουν ξύλινα πατώματα από ξύλο δρυός και ιταλικά έπιπλα κουζίνας και ντουλαπών. Ο σχεδιασμός του κτηρίου περιλαμβάνει μεγάλα κουφώματα στην πρόσοψη, προσφέροντας φυσικό φωτισμό στα διαμερίσματα.

Τέλος, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη του υπογείου χώρου για τη δημιουργία μέγιστων θέσεων στάθμευσης οχημάτων, και γι’ αυτό προβλέπεται η εγκατάσταση ανελκυστήρα οχημάτων.

*Επισημαίνεται ότι το έργο αποτελεί ιδιωτική κατασκευή και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα διαμερισμάτων προς πώληση.*

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 • null

  Έκδοση οικοδομικής άδειας

  NM Architects
 • null

  Σχεδιασμός χώρων

  NM Architects

 • null

  Κατασκευή έργου

  MECHA Engineering

Έκδοση οικοδομικής άδειας
null

NM Architects

Σχεδίαση χώρων
null

NM Architects

Κατασκευή έργου
null

MECHA Engineering

Περισσότερα έργα

Μενού