Κατασκευή Πολυκατοικίας στο Ελληνικό

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ελληνικό
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 456
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Μάρτιος 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 20 Μήνες

Τον Μάρτιο του 2023 ολοκληρώθηκε εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή τους νέου κτηρίου διαμερισμάτων στην περιοχή του Ελληνικού.

Η κατασκευή ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021 με την κατεδάφιση του παλιού κτίσματος που υπήρχε στο οικόπεδο και προχώρησε τηρώντας πιστά τα σχέδια και τις προδιαγραφές της κατασκευής.

Κατασκευάστηκαν 4 ανεξάρτητες ιδιοκτησίες που διαθέτουν από μια αποθήκη στον χώρο του υπογείου καθώς και 6 θέσεις στάθμευσης.

Τα διαμερίσματα αναλυτικά έχουν ως εξής.

  • Μεζονέτα ισογείου – παταριού 75 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει σαλόνι, κουζίνα στον χώρο του ισογείου και 2 υπνοδωμάτια στον χώρο του παταριού.
  • Οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου 108 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει ενιαίο χώρο σαλονιού κουζίνας, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και αποθήκη
  • Οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου 108 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει ενιαίο χώρο σαλονιού κουζίνας, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και αποθήκη
  • Μεζονέτα 3ου ορόφου – σοφίτας 165 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει ενιαίο χώρο σαλονιού κουζίνας, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC στον 3ο όροφο και 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 ενιαίο χώρο playroom στην σοφίτα.

Σε όλα τα διαμερίσματα τοποθετήθηκαν εξαιρετικής ποιότητας υλικά, με ξύλινα πατώματα σε όλους τους χώρους και κουζίνες από ιταλική εταιρεία.

Το κτήριο επενδύθηκε εξωτερικά με θερμομόνωση 10 εκατοστών ώστε να πετύχουμε πολύ χαμηλές απώλειες στην θέρμανση και την ψύξη. Επίσης τα διαμερίσματα διαθέτουν ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης και fan coil για ψύξη που σε συνδυασμό με τις αντλίες θερμότητας της εταιρείας Daikin προσφέρουν μεγάλη απόδοση με μεγάλη οικονομία.

Για να ελαχιστοποιηθούν οι λογαριασμοί ρεύματος των νέων ιδιοκτητών τοποθετήσαμε αυτόνομα συστήματα φωτοβολταικών σε κάθε ιδιοκτησία. Σύμφωνα με την μελέτη μας σχεδόν το σύνολο των αναγκών για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό θα καλύπτονται από το φωτοβολταικό σύστημα.

Σε όλες τις θέσεις στάθμευσης κατασκευάστηκαν πίνακες για σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού