ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το διαμέρισμα που ανακαινίσαμε είναι 110 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο,wc και έναν ενιαίο χώρο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, καθαιρέθηκε ο τοίχοςμεταξύ των δύο υπνοδωματίων, με σκοπό να δημιουργηθεί dressing room για το κυρίως υπνοδωμάτιο.

Επίσηςέγιναν τροποποιήσεις στις τοιχοποιίες του μπάνιου και μεταφέρθηκε η είσοδός του στο κυρίως υπνοδωμάτιο.

Έγινε ολική αποξήλωση των δαπέδων με σκοπό να τοποθετηθεί ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης και για επικαλύψεις χρησιμοποιήθηκαν κεραμικά πλακίδια στα μπάνια και στον ενιαίο χώρο του σαλονιού, τραπεζαρίας και κουζίνας, και ημιμασίφ προγυαλισμένο ξύλινο δάπεδο στα υπνοδωμάτια και στο dressing room.

Στα δάπεδα των εξωστών έγινε γυάλισμα των υφιστάμενων μαρμάρων.

Στο μπάνιο και στο wc έγινε ανασχεδιασμός των χώρων, τοποθετήθηκαν εντοιχιζόμενα καζανάκια με κρεμαστές λεκάνες, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες και καμπίνα ντουζιέρας, όλα της εταιρίας Ideal Standard.

Τοποθετήθηκε νέα κουζίνα και ηλεκτρικές συσκευές της εταιρίας Smeg με νησίδα στη μέση και πάγκο τ. Corian Staron Samsung.

Αντικαταστάθηκαν τα παλιά κουφώματα αλουμινίου, με νέα θερμοδιακοπής της εταιρίας Alumil.

Έγινε τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού της εταιρίας Edilkamin στο σαλόνι, το οποίο επενδύθηκε με γυψοσανίδα και ξύλο με αποτέλεσμα να δημιουργηθει μία πολύ εντυπωσιακή κατασκευή στο χώρο του σαλονιού.

Τέλος, το σπίτι χρωματίστηκε σύμφωνα με χρώματα της εταιρίας Benjamin Moore που επιλέχθηκαν από τους ιδιοκτήτες.

Επιπλέον εργασίες:

•Αντικατάσταση παλιών ντουλαπών

•Αλλαγή υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

•Τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών

•Εγκατάσταση συναγερμού Paradox

•Τοποθέτηση τεντών στους εξώστες

Τοποθεσία: 
Μοσχάτο
Επιφάνεια (τ.μ.): 
110 τ.μ.
Παράδοση έργου: 
Απρίλιος 2015
Διάρκεια κατασκευής: 
4,5 Μήνες