Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος στο Μαρούσι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μαρούσι
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 70 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Ιούλιος 2018
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3 Μήνες

Ένα ακόμη έργο ανακαίνισης από τη MECHA Engineering στην περιοχή του Αμαρουσίου . Ένα διαμέρισμα κατασκευής στις αρχές δεκαετίας του 1970 επιφάνειας 70 τ.μ, εκσυγχρονίστηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός νέου ζευγαριού.
Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών, τις προτάσεις της ομάδας μας και με την βοήθεια του φωτορεαλισμού καταλήξαμε στην τελική μορφή του έργου.
Για τις ανάγκες τις ανακαίνισης, εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες:
Καθαιρέσεις εσωτερικών τοιχοποιιών ώστε να δημιουργηθεί ο νέος ενιαίος χώρος της κουζίνας, του σαλονιού και της τραπεζαρίας, αποξηλώσεις παλαιών ντουλαπών, πορτών, κουζίνας, μπάνιου κτλ.
Νέα εγκατάσταση ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το διαμέρισμα με κολεκτέρ κρύου-ζεστού και πολυστρωματικό αγωγό.
Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data, τοποθέτηση συναγερμού Paradox.
Τοποθέτηση νέων πλακιδίων συνθετικού γρανίτη σε υφή τσιμεντοκονίας στον ενιαίο χώρο της κουζίνας και του καθιστικού, στο διάδρομο και το λουτρό, και σε υφή ξύλου στα υπνοδωμάτια.
Τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών και ντουλαπών με μηχανισμούς απόσβεσης και φρένων.
Κατασκευή νέας Ιταλικής κουζίνας με λευκά πορτάκια ματ υφής στα κρεμαστά ντουλάπια και υφής ξύλου στα βάσεως, με λεπτομέρεια μαύρης gola και τα patchwork πλακάκια να δίνουν το κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο στη κουζίνα.
Πλήρης αντικατάσταση των κουφωμάτων με καινούρια θερμοδιακοπής της εταιρείας Europa με ηλεκτρικά ρολά και σίτες.
Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.
Ολική ανακαίνιση του μπάνιου, με νέα είδη υγιεινής της Ideal Standard, καζανάκι εντοιχισμού Geberit και securite καμπίνα μπάνιου.
Ο μπλε – γκρι χρωματισμός στο καθιστικό συνέδεσε χρωματικά το νέο ενιαίο χώρο του καθιστικού με την κουζίνα. Στο νέο παιδικό δωμάτιο δημιουργήθηκαν ασύμμετρα τρίγωνα σε λαδί-μπεζ αποχρώσεις συνθέτοντας ένα σύγχρονο χώρο, πολύ διαφορετικό από τις συνήθεις επιλογές του γαλάζιου και του ροζ.
Το τελικό ύφος του σπιτιού έδωσε η υπέροχη διακόσμηση του διαμερίσματος από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι συνέδεσαν μαύρες λεπτομέρειες σε αξεσουάρ και φωτιστικά καθώς και μοντέρνα έπιπλα, τα οποία ολοκλήρωσαν αρμονικά το ανακαινισμένο διαμέρισμα.
Η ομάδα της Mecha εύχεται στους ιδιοκτήτες να δημιουργηθούν οι πιο ωραίες αναμνήσεις στο νέο τους σπίτι!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού