Συνένωση και ανακαίνιση σπιτιών στο Θησείο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Θησείο
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 125 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Νοέμβριος 2019
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 4 Μήνες

Το έργο που ανατέθηκε στην εταιρεία μας ήταν η συνένωση δύο ανεξάρτητων διαμερισμάτων στο κέντρο του Θησείου σε μια άνετη κατοικία 125τ.μ. Το εγχείρημα ήταν αρκετά δύσκολο καθώς τα διαμερίσματα βρισκόντουσαν στον τρίτο όροφο μια πενταόροφης πολυκατοικίας. Έπρεπε λοιπόν να γίνει ένα έξυπνο σχέδιο έτσι ώστε να κατασκευαστεί ένα όμορφο σπίτι χωρίς όμως να διαταράξουμε τις κεντρικές υδραυλικές και εγκαταστάσεις θέρμανσης του κτηρίου. Αφού έγινε λεπτομερής αποτύπωση και εκδόθηκαν οι απαραίτητες άδειες καταλήξαμε σε έναν ενιαίο χώρο για σαλόνι – τραπεζαρία – κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο en suite και 2 παιδικά υπνοδωμάτια με ένα ακόμα μπάνιο.
Αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και κατασκευάστηκε νέο αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με επίτοιχο λέβητα φυσικού αερίου που προσφέρει ανεξάρτητη θέρμανση αλλά και ζεστό νερό χρήσης όποτε το επιθυμούμε.
Στην κουζίνα κατασκευάστηκε ένας πάγκος έτσι ώστε από την μια να φιλοξενεί ντουλάπια και τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο και από την άλλη να γίνει κάθισμα για το τραπέζι της οικογένειας.
Σε όλο το σπίτι τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια στα δάπεδα, κατασκευάστηκαν ψευδοροφές για ενίσχυση του φωτισμού στην κουζίνα και σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν πλήρως δύο σύγχρονα μπάνια με χτιστές λεπτομέρειες εσοχών.
Νέες ντουλάπες τοποθετήθηκαν στα δωμάτια που εκμεταλλεύονται πλήρως όλους τους διαθέσιμους χώρους.
Πολύ ωραία πινελιά δώσαμε στο παιδικό υπνοδωμάτιο ζωγραφίζοντας ένα πολύ ωραίο τοπίο με υπέροχα χρώματα!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Περισσότερα έργα

Μενού