ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Ένα διαμέρισμα 130m² μίας τυπικής πολυκατοικίας στο Μοσχάτο, ανακαινίστηκε από την Mecha Engineering και μετατράπηκε σε μία ιδιαίτερης αισθητικής κατοικία.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η λογική με την οποία οι λειτουργίες μέσα σε αυτή διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά και η ευρυχωρία και η άνεση που προσφέρουν όλα τα δωμάτια για διημέρευση και άνετη διαμονή.

Τα σύγχρονα υλικά έχουν εναρμονιστεί πλήρως με το American style χαρακτήρα που θέλαμε να δώσουμε στο τελικό μας αποτέλεσμα.

Το master υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ensuite λουτρό, σαλόνι και ξεχωριστό dressing room, συνολικής επιφάνειας 50μ2, το οποίο αποτελεί μία ονειρική λύση για τα δεδομένα των σπιτιών της Αθήνας.

Στο χώρο της κουζίνας κυριαρχεί το λευκό χρώμα της λάκας και το μάρμαρο σε πάγκους και νησίδα συνδυαζόμενα με κλασικού τύπου συσκευές SMEG.

Φυσικά σε ένα τέτοιο σπίτι δεν θα μπορούσε να λείπει το κεντρικό σύστημα κλιματισμού VRV της Daikin εγκαταστημένο  σε όλους τους χώρους με μονάδες κρυφού τύπου.

Τέλος, η ομάδα μας συνεργάστηκε με τον πελάτη σε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού: από την επιλογή των υλικών, την δημιουργία custom επίπλωσης, τον σχεδιασμό του φωτισμού,μέχρι και την επιλογή των κουρτινών, που συνέβαλε στη δημιουργία ενός αρμονικού αποτελέσματος στην ανακαίνιση αυτή.

 

 

 

Τοποθεσία: 
Μοσχάτο
Επιφάνεια (τ.μ.): 
130
Παράδοση έργου: 
Ιούνιος 2020
Διάρκεια κατασκευής: 
4 μήνες