ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Το νέο έργο της εταιρείας μας αφορούσε την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος 105τμ στο Χαλάνδρι. Η αρχική κατασκευή του σπιτιού ήταν το 1945 και μετέπειτα το 1973 είχε γίνει επέκταση του, οπότε και υπήρχε μεγάλο μέτωπο για ριζικές αλλαγές.

Αρχικά καθαιρέσαμε διάφορους τοίχους και καταφέραμε και δημιουργήσαμε μία κατοικία με ενιαίο χώρο σαλονιού τραπεζαρίας με κουζίνα open, δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master με ανοιχτό dressing room, μπάνιο και wc.

Φυσικά σε μια τέτοια ανακαίνιση αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρικές παροχές. Τοποθετήθηκε το σύστημα του έξυπνου σπιτιού με τους πριζοδιακόπτες της Legrand. Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στην προεγκατάσταση των κλιματιστικών μονάδων έτσι ώστε να έχουμε το αρτιότερο οπτικό αποτέλεσμα.

Το σπίτι θωρακίστηκε με σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης της εταιρίας Baumit pro και κουφώματα αλουμινίου Alumil

Η κουζίνα της κατοικίας είναι Ιταλικής κατασκευής και είναι πραγματικά απολαυστική! Τα λευκά λακαριστά πορτάκια σε συνδυασμό με τις μεγάλες επιφάνειες σε χρώμα δρύς και τους λευκούς πάγκους χαλαζία δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο. Το παράθυρο μπροστά από τον νεροχύτη κατά μήκος όλου του πάγκου δίνει άλλο ‘αέρα’ σε όλη την κατασκευή και απογειώνει το concept του minimal

Οι οροφές του σαλονιού και της κουζίνας έχουν κατασκευαστεί με μαύρες εσοχές ενσωματώνοντας εσωτερικά κρυφούς φωτισμούς και συνδυάζονται αρμονικά με την ανθρακί πατητή τσιμεντοκονία στην σύνθεση του τζακιού

Στο master δωμάτιo κατασκευάστηκε  dressing room με ντουλάπα τύπου open για να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες αποθήκευσης του ζευγαριού.

Τοποθεσία: 
Πολύδροσο
Επιφάνεια (τ.μ.): 
101
Παράδοση έργου: 
Απρίλιος 2020
Διάρκεια κατασκευής: 
3,5 μήνες