ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Το νέο έργο της εταιρείας μας αφορούσε την ανακαίνιση ενός πολύ όμορφου διαμερίσματος 140τμ στην περιοχή της Βούλας. Το σπίτι, που είχε κατασκευαστεί το 1996, ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου και τροποποιήθηκαν αρκετοί χώροι έτσι ώστε να καλύπτουν της ανάγκες των νέων ιδιοκτητών.

Αρχικά καθαιρέσαμε ένα τοίχο ο οποίος δημιουργούσε ένα φράγμα στον χώρο οπότε και δημιουργήσαμε ενιαίο σαλόνι με κουζίνα. Το μικρό WC που υπήρχε μεγάλωσε σε μέγεθος και έγινε ένα άνετο μπάνιο. Μαζί δημιουργήσαμε και ένα χώρο δίπλα στην είσοδο με 2 μεγάλες ντουλάπες για αποθηκευτικό χώρο της κατοικίας. Τέλος το τρίτο υπνοδωμάτιο μεγάλωσε σε μέγεθος εις βάρος της κουζίνας που όμως παραμένει τεράστια!

Φυσικά σε μια τέτοια ανακαίνιση αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρικές παροχές. Τοποθετήθηκε το σύστημα του έξυπνου σπιτιού με τους πριζοδιακόπτες της Legrand. Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στην προεγκατάσταση των κλιματιστικών μονάδων έτσι ώστε να έχουμε το αρτιότερο οπτικό αποτέλεσμα.

Η κουζίνα της κατοικίας είναι πραγματικά απολαυστική. Τα λευκά ταμπλαδωτά πορτάκια σε συνδυασμό με τα μεγάλα ανοίγματα κάνουν τον ΄χώρο να φαίνεται ακόμα πιο φωτεινός. Η μεγάλη νησίδα με τις εστίες δεσπόζει στο χώρο. Σίγουρα από αυτή την κουζίνα δεν λείπουν οι αποθηκευτικοί χώροι!

Στις οροφές του σαλονιού και της κουζίνας τοποθετήθηκαν γυψοσανίδες οροφής και τοποθετήθηκε περιμετρικός φωτισμός ώστε να έχουμε πολλά διαφορετικά σενάρια φωτισμού αναλόγως τις ανάγκες.

Στο σαλόνι έγινε πλήρης ανακατασκευή του τζακιού με νέα μαύρα πυρότουβλα και μαύρη ποδιά. Τοποθετήθηκε ένας άνετος γωνιακός καναπές και μια τραπεζαρία.

Το παλιό WC μετατράπηκε σε ένα άνετο μπάνιο με γκρι πλακάκια και έπιπλα σε χρώμα φυσικού ξύλου δρυς. Στο κυρίως μπάνιο του σπιτιού κατασκευάστηκαν φωτιζόμενες εσοχές και χτιστός πάγκος που φιλοξενεί ένα μεγάλο νιπτήρα. Όλα τα είδη υγιεινής είναι εντοιχιζόμενα με απολήξεις των ντους στις οροφές των μπάνιων.

Στα δωμάτια τοποθετήθηκαν νέες ντουλάπες και στο τρίτο υπνοδωμάτιο κατασκευάστηκε ένας συνδυασμός ντουλάπας και μικρού γραφείου.

Σε όλο το σπίτι έγινε σπατουλάρισμα και χρωματίστηκε με τα οικολογικά χρώματα της Vivechrom σε πολύ ενδιαφέροντες αποχρώσεις.

Τοποθεσία: 
Βούλα
Επιφάνεια (τ.μ.): 
140
Παράδοση έργου: 
Ιανουάριος 2020
Διάρκεια κατασκευής: 
4 μήνες