Ανακαίνιση σπιτιού στην Καλλιθέα

Το νέο μας έργο βρίσκεται στην Καλλιθέα σε μια κλασική πολυκατοικία του 1960. Ο νέος σχεδιασμός προέβλεπε την κατασκευή ενιαίου σαλονιού και κουζίνας και δυο ανεξάρτητων υπνοδωματίων. Καταφέραμε σε ένα σχετικά μικρό διαμέρισμα 64 τμ να έχουμε άνετους και λειτουργικούς χώρους. Το σημείο όμως που κάνει το συγκεκριμένο ακίνητο να ξεχωρίζει είναι η φανταστική πίσω αυλή που ανακατασκευάστηκε με τις νέες τάσεις της εποχής.

Στο σαλόνι ξεχωρίζουν τα σκούρα χρώματα, το τζάκι βιοαιθανόλης στην εντυπωσιακή εσοχή με τα φωτιζόμενα ράφια, ο κρεμαστός αποροφητήρας κουζίνας, ο ενιαίος πάγκος Corian και η πέτρινη επένδυση του τοίχου. Στο μπανιο ο κρυφός φωτισμός πίσω από τον καθρέπτη δίνει μια χαλαρωτική διάθεση. Η τεράστια ντουζιέρα είναι απολαυστική και ο πάγκος από τσιμεντοκονία σε συνδυασμό με τον πέτρινο νιπτήρα δίνουν ένα ξεχωριστό στυλ στο μπάνιο.

Ενεργειακά το σπίτι αναβαθμίστηκε στην πρώτη κατηγορία με την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων θερμοδιακοπής Alumil M20000, την εσωτερική μόνωση στο εμπρός μέρος και την εξωτερική στο πίσω μέρος. Τοποθετήθηκε εγκατάσταση αερίου και ηλιακός θερμοσίφωνας.

Αρχική Κατάσταση
Εργασίες
Τελική Κατάσταση
Στοιχεία Έργου: 
Τοποθεσία: 
Καλλιθέα
Χρονολογία Κατασκευής: 
1960
Τετραγωνικά: 
64
Ημερομηνία κατασκευής: 
Μάιος - Δεκ 2016
Χώροι ανακαίνισης: 
Ολική ανακαίνιση