ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

Άλλο ένα νέο έργο ανακαίνισης μεζονέτας στην περιοχή της Πεντέλης από τη Mecha Engineering.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των ιδιοκτητών και με την βοήθεια των μηχανικών της εταιρίας μας καταλήξαμε στη νέα χωροθέτηση της κατοικίας.

Η υπάρχουσα κατάσταση της κατοικίας αποτελούνταν από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και δυο υπνοδωμάτια στον ισόγειο όροφο που εξυπηρετούσε με δυσκολία τις ανάγκες τετραμελούς οικογένειας, ενώ ο πρώτος όροφος ήταν ουσιαστικά ανεκμετάλλευτος καθώς εξυπηρετούσε κυρίως ανάγκες για αποθηκευτικούς χώρους της κατοικίας.

Το πλάνο της κατασκευής ήταν να δημιουργηθούν δυο παιδικά υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο στο ισόγειο και να μεταφερθεί το master υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο. Έτσι κατασκευάστηκε ένα νέο άνετο και σύγχρονο master υπνοδωμάτιο με dressing room και δικό του μπάνιο στο επίπεδο του πρώτου ορόφου, ενώ στον ισόγειο όροφο δύο νέα παιδικά υπνοδωμάτια και νέο μπάνιο. Κατασκευάστηκε επίσης και ένα νέο WC για τους επισκέπτες της κατοικίας.

Για τις ανάγκες τις ανακαίνισης, εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες:

Καθαιρέσεις πατωμάτων, αποξηλώσεις παλαιών ντουλαπών, πορτών, μπάνιου κτλ.

Νέα εγκατάσταση ύδρευσης και αποχέτευσης σε δύο μπάνια και ένα wc με  κολεκτέρ κρύου-ζεστού και πολυστρωματικό αγωγό, και νέα είδη υγιεινής της Ideal Standard, καζανάκι εντοιχισμού Geberit και καμπίνα ντουσιέρας.

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, με εγκατάσταση δικτύου data.

Μεταφορά σωμάτων καλοριφέρ και τοποθέτηση νέων εξωτερικού βρόχου με θερμοστατικές κεφαλές.

Αντικατάσταση κουφωμάτων με τα νέα θερμοδιακοπής.

Τοποθέτηση νέων πλακιδίων συνθετικού γρανίτη στους χώρους διαδρόμων και μπάνιων.

Τέλος επιβλητικό το νέο rustic προγυαλισμένο ημιμασίφ ξύλινο πατώμα στο master υπνοδωμάτιo που «ανεβαίνει» ως κεφαλάρι πίσω από το διπλό κρεβάτι, που σε συνδιασμό με το country ύφος των συρρόμενων εσωτερικών πορτών και την ξύλινη στέγη έδωσαν μια πιο ζεστή και πολυτελή αίσθηση.

Αρχική Κατάσταση
Εργασίες
Τελική Κατάσταση
Στοιχεία Έργου: 
Τοποθεσία: 
ΝΤΡΑΦΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Χρονολογία Κατασκευής: 
1990
Τετραγωνικά: 
177
Ημερομηνία κατασκευής: 
Σεπτέμβριος 2018
Χώροι ανακαίνισης: 
ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ