ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  1. Αρχική
  2. Για εμάς

Η εταιρία MECHA Engineering ιδρύθηκε το 2009, είναι µέλος του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδος µε αριθµό µητρώου 17508 και δραστηριοποιείται στους τοµείς µελέτης, επίβλεψης και κατασκευής ενεργειακών και τεχνικών έργων.

Οι ιδρυτές της εταιρίας είναι διπλωµατούχοι µηχανικοί οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους πλήθος έργων και κατασκευών τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Η εταιρία παρουσίασε αυξηµένη δραστηριότητα από το 2009 στον τοµέα των ΑΠΕ πραγµατοποιώντας πλήθος φωτοβολταικών εγκαταστάσεων µικρής αλλά και µεγάλης κλίµακας. Παράλληλα οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλάµβαναν την µελέτη και επίβλεψη κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και τις νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις σπιτιών και καταστηµάτων.

Η MECHA Engineering σε ερευνητικό επίπεδο, µε την βοήθεια επιστηµονικών συνεργατών, έχει λάβει µέρος στο «16ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕ∆ΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» παρουσιάζοντας µια εργασία στον χώρο των φωτοβολταικών εγκαταστάσεων. Επίσης ανάλογες εργασίες έχουν δηµοσιευθεί σε περιοδικά του χώρου των ΑΠΕ. Το ερευνητικό έργο συνδυάστηκε µε την πρότυπη µελέτη και υλοποίηση κατασκευής ηλιοστάτη διπλού άξονα. Το συγκεκριµένο έργο που η µελέτη του έγινε σε συνεργασία µε το τµήµα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, κατασκευάστηκε από την MECHA Engineering και πιστοποιήθηκε από την EUROSTAT.

Βασική αρχή και επιδίωξη της εταιρίας είναι η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα στα έργα µας µε κύριο µέληµα την ικανοποίηση του πελάτη.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Τίποτα δεν γίνεται
στην τύχη χωρίς να
έχει προηγηθεί
µελέτη

Διαθέτουµε δικά µας
συνεργεία, χωρίς
ενδιάµεσους
εργολάβους.

Έχουµε µόνο ευχαριστηµένους πελάτες

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη χωρίς να έχει προηγηθεί µελέτη

Διαθέτουµε δικά µας συνεργεία, χωρίς ενδιάµεσους εργολάβους.

Επιβλέπουµε οι ίδιοι τα έργα µας έτσι ώστε
να εξασφαλίζουµε την σωστή χρήση των
υλικών και την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Επιβλέπουµε οι ίδιοι τα έργα µας έτσι ώστε να εξασφαλίζουµε την σωστή χρήση των υλικών και την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Μιλάτε προσωπικά µε τον
µηχανικό του έργου και όχι
µε διαφορους "ειδικούς".

Όλα τα έργα που
παρουσιάζουµε έχουν
υλοποιηθεί απο εµάς και οι
φωτογραφίες τους είναι
πραγµατικές

Είµαστε διπλωµατούχοι
µηχανικοί και διαθέτουµε
άριστη γνώση των
τεχνικών θεµάτων ώστε να
σας προτείνουµε τις
ορθότερες τεχνικά λύσεις

Γνωρίζετε το κόστος της
εργασίας µας απο την
αρχή χωρίς να υπάρχουν
κρυφές χρεώσεις.

Μιλάτε προσωπικά µε τον µηχανικό του έργου και όχι µε διαφορους "ειδικούς".

Όλα τα έργα που παρουσιάζουµε έχουν υλοποιηθεί απο εµάς και οι φωτογραφίες τους είναι πραγµατικές.

Είµαστε διπλωµατούχοι µηχανικοί και διαθέτουµε άριστη γνώση των τεχνικών θεµάτων ώστε να σας προτείνουµε τις ορθότερες τεχνικά λύσεις

Γνωρίζετε το κόστος της εργασίας µας απο την αρχή χωρίς να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Έπειτα από ενδελεχή αναζήτηση για την καταλληλότερη εταιρία που θα μπορουσε να αναλάβει την ολική ανακαίνιση του σπιτιου μας σε συνδυασμο με επεμβάσεις του Εξοικονομώ, καταλήξαμε στην Mecha Engineering που αποδείχτηκε η καλυτερη επιλογή.

Με απόλυτο επαγγελματισμό αφουγκραστηκαν απο την πρωτη στιγμή τις ανάγκες μας, μας παρείχαν διαρκώς συμβουλές στην κάθε λεπτομερεια και αισθανθήκαμε την ασφάλεια που χρειαζόμασταν για την ανάθεση ενός τόσο αγχώδους και πολυπλοκου για εμάς εργου.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μηχανικό μας και επιβλεποντα του έργου Δημήτρη, που αποδείχτηκε η ακρογωνιαίος λίθος και καθοριστικός παραγοντας της επιτυχίας του έργου. Με την απόλυτη ψυχραιμία που τον διακατέχει αλλά και τον επαγγελματισμό του, ήταν παρών σε καθημερινή βάση για να βεβαιώνει την παραμικρη λεπτομέρεια και εξέλιξη του έργου, με λυσεις και εμπρακτες ενέργειες που μας κρατουσαν ήσυχους ότι βρισκόμαστε στα καλυτερα χέρια.

Θα θέλαμε επισης να ευχαριστήσουμε την Μαρίνα, την αρχιτεκτόνισσα της καρδιας μας, που μας καθοδηγησε καθόλη τη διάρκεια του έργου με συμβουλές, προτασεις και εναλλακτικες που απευθυνονταν στο δικό μας γουστο και που οδήγησαν στην τελική απεικόνιση του σπιτιού που τώρα έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε. Αισθανομαστε ότι αποκτήσαμε δυο συνεργάτες αλλά και φίλους από αυτή τη σύμπραξη που μας έδωσε τη χαρά και την ικανοποιηση να μοιραζόμαστε υπέροχες στιγμές με αγαπημένα προσωπα σε ένα χώρο που μας εμπνέει και γεμιζει με όμορφες εικόνες τη κοινή μας ζωή. ❤

Πολλα ευχαριστω και ευχές σε όλους τους συνεργάτες για καλές δουλειές, με το ίδιο μεράκι και παθος που σας διακατέχει και παντα με γνώμονα την ποιότητα και εκτέλεση ενός αρτιου έργου!

Σας ευχαριστουμε από καρδιάς για όλα όσα κάνατε για την παραδοση της “φωλίτσας” μας 😊! Αλεξάνδρα & Κώστας

Alexandra K. - Google Review

Δύσκολο να περιγράψεις σε μια κριτική το ποσό ικανοποιημένοι και χαρούμενοι είμαστε με το νέο μας σπίτι. Επιλέξαμε την Mecha μετά από αρκετή αναζήτηση και πραγματικά ήταν η καλύτερη επιλογή.

Διακρίνονται από άψογο επαγγελματισμό, η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε εντός χρονοδιαγράμματος, ακούγανε πάντα τους προβληματισμούς μας και τις προτιμήσεις μας και καταφέρανε να μας παραδώσουνε ένα σπίτι πάνω από από τις προσδοκίες μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δημήτρη που ανάλαβε την επίβλεψη του έργου και την Ελένη που ανέλαβε τη σχεδίαση του σπιτιού μας και με την εμπειρία τους μας παρέδωσαν το σπίτι που πάντα ονειρευόμασταν! ❤️

Eleni Z. - Google Review

Μενού