ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρία MECHA Engineering ιδρύθηκε το 2009, είναι µέλος του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδος µε αριθµό µητρώου 17508 και δραστηριοποιείται στους τοµείς µελέτης, επίβλεψης και κατασκευής ενεργειακών και τεχνικών έργων.

Οι ιδρυτές της εταιρίας είναι διπλωµατούχοι µηχανικοί οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους πλήθος έργων και κατασκευών τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Η εταιρία παρουσίασε αυξηµένη δραστηριότητα από το 2009 στον τοµέα των ΑΠΕ πραγµατοποιώντας πλήθος φωτοβολταικών εγκαταστάσεων µικρής αλλά και µεγάλης κλίµακας. Παράλληλα οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλάµβαναν την µελέτη και επίβλεψη κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και τις νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις σπιτιών και καταστηµάτων.

Η MECHA Engineering σε ερευνητικό επίπεδο, µε την βοήθεια επιστηµονικών συνεργατών, έχει λάβει µέρος στο «16ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕ∆ΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» παρουσιάζοντας µια εργασία στον χώρο των φωτοβολταικών εγκαταστάσεων. Επίσης ανάλογες εργασίες έχουν δηµοσιευθεί σε περιοδικά του χώρου των ΑΠΕ. Το ερευνητικό έργο συνδυάστηκε µε την πρότυπη µελέτη και υλοποίηση κατασκευής ηλιοστάτη διπλού άξονα. Το συγκεκριµένο έργο που η µελέτη του έγινε σε συνεργασία µε το τµήµα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, κατασκευάστηκε από την MECHA Engineering και πιστοποιήθηκε από την EUROSTAT.

Βασική αρχή και επιδίωξη της εταιρίας είναι η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα στα έργα µας µε κύριο µέληµα την ικανοποίηση του πελάτη.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Έχουµε µόνο
ευχαριστηµένους
πελάτες

Τίποτα δεν γίνεται
στην τύχη χωρίς να
έχει προηγηθεί
µελέτη

Διαθέτουµε δικά µας
συνεργεία, χωρίς
ενδιάµεσους
εργολάβους.

Έχουµε µόνο ευχαριστηµένους πελάτες

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη χωρίς να έχει προηγηθεί µελέτη

Διαθέτουµε δικά µας συνεργεία, χωρίς ενδιάµεσους εργολάβους.

Επιβλέπουµε οι ίδιοι τα έργα µας έτσι ώστε
να εξασφαλίζουµε την σωστή χρήση των
υλικών και την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Επιβλέπουµε οι ίδιοι τα έργα µας έτσι ώστε να εξασφαλίζουµε την σωστή χρήση των υλικών και την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Μιλάτε προσωπικά µε τον
µηχανικό του έργου και όχι
µε διαφορους "ειδικούς".

Όλα τα έργα που
παρουσιάζουµε έχουν
υλοποιηθεί απο εµάς και οι
φωτογραφίες τους είναι
πραγµατικές

Είµαστε διπλωµατούχοι
µηχανικοί και διαθέτουµε
άριστη γνώση των
τεχνικών θεµάτων ώστε να
σας προτείνουµε τις
ορθότερες τεχνικά λύσεις

Γνωρίζετε το κόστος της
εργασίας µας απο την
αρχή χωρίς να υπάρχουν
κρυφές χρεώσεις.

Μιλάτε προσωπικά µε τον µηχανικό του έργου και όχι µε διαφορους "ειδικούς".

Όλα τα έργα που παρουσιάζουµε έχουν υλοποιηθεί απο εµάς και οι φωτογραφίες τους είναι πραγµατικές.

Είµαστε διπλωµατούχοι µηχανικοί και διαθέτουµε άριστη γνώση των τεχνικών θεµάτων ώστε να σας προτείνουµε τις ορθότερες τεχνικά λύσεις

Γνωρίζετε το κόστος της εργασίας µας απο την αρχή χωρίς να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Επαγγελματίες όσο δεν πάει και απίθανοι άνθρωποι! Πάνε σχεδόν 4 μήνες που έχει τελειώσει η ανακαίνισή μας και μας έχει παραδοθεί ένα λειτουργικότατο και πανέμορφο σπίτι! Σε όλη την διάρκεια του έργου (που δεν παρέκκλινε από το χρονοδιάγραμμα που μας δόθηκε!) είχαμε πολύ καλή συνεννόηση και ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, όπου χρειάστηκε να μας εξυπηρετήσουν το έκαναν άμεσα και πρόθυμα. Μακάρι να είχαμε και άλλο ένα σπίτι να μας το ξαναφτιάξουν από την αρχή!!!

Gary F. - Google review

Εδώ και τρεις μήνες , χαιρόμαστε το καινούργιο μας σπίτι που μας παρέδωσε η MECHA. Κάτι που στην αρχή μας φαινόταν ακατόρθωτο και απίστευτο κατάφερε η MECHA να το φέρει εις πέρας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα και τα συνεργεία που δούλεψαν μεθοδικά και αγόγγυστα , προσφέροντας μας έναν πλήρως ανακαινισμένο , ενεργειακά αναβαθμισμένο και απόλυτα λειτουργικό χώρο. Σας ευχαριστούμε για την συνέπεια σας στα συμφωνηθέντα , την κατανόηση σας και την εντιμότητα σας απέναντι μας.
Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δημήτρη Κελεσίδη που ήταν πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να απαντήσει κάθε ερώτηση μας, να συζητήσει και να καθησυχάσει κάθε μας ανησυχία και προβληματισμό καθώς και για την άψογη επίβλεψη του έργου , από την αρχή έως το τέλος.
Ευχαριστούμε την Ελένη και την Μαρίνα για τις όμορφες ιδέες όσον αφορά την διακόσμηση του σπιτιού, την αισθητική τους και την ικανότητα τους να συνδυάζουν και να προτείνουν οικονομικές και συνάμα όμορφες λύσεις.
Σας ευχόμαστε να είστε γεροί , δυνατοί και να συνεχίσετε το έργο σας με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό.
Με εκτίμηση,
Παύλος Δρούγκας – Βάγια Βαρσάμη – Λολότα

Vaia V. - Google review

Μενού