Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος στην Μεταμόρφωση

Το νέο μας έργο βρίσκεται στη περιοχή της Μεταμόρφωσης σε μια κλασική πολυκατοικία κατασκευής του 1960.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε τη μεταφορά της κουζίνας στον ενιαίο χώρο του χολ, τη δημιουργία γραφείου στο παλαιό χώρο της κουζίνας και τη δημιουργία ενός χώρου με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού.

Σημείο αναφοράς του νέου διαμερίσματος είναι η μεταμόρφωση του τζακιού. Τοποθετήθηκε λευκό τουβλάκι στη φούσκα, και η βάση του τζακιού επενδύθηκε με τσιμεντοκονία.  Δημιουργήθηκαν ράφια από γυψοσανίδα με κρυφό φωτισμό, με τη πλάτη τους να επενδύεται με το ξύλο του δαπέδου. Ο τοίχος που τοποθετήθηκε η τηλεόραση, χρωματίστηκε με σχεδόν μαύρο χρώμα για να «χάνεται» η τηλεόραση στο φόντο.

Κατασκευάστηκε νέας κουζίνα με λευκά πορτάκια ματ υφής, με λεπτομέρεια τα απαλά patchwork πλακάκια που συμπληρώνουν το λιτό σχεδιασμό της κουζίνας.

Tip: Με τη νέα εσοχή στο διάδρομο, δημιουργήθηκε χώρος για μια πολύ άνετη ντουλάπα διαδρόμου που καλύπτει όλες τις αποθηκευτικές ανάγκες των ιδιοκτητων και κρύβει καλαίσθητα το πλυντήριο ρούχων.

Αρχική Κατάσταση
Εργασίες
Τελική Κατάσταση
Στοιχεία Έργου: 
Τοποθεσία: 
Μεταμόρφωση
Χρονολογία Κατασκευής: 
1990
Τετραγωνικά: 
110 τ.μ.
Ημερομηνία κατασκευής: 
2017
Χώροι ανακαίνισης: 
Ολική ανακαίνιση