Διαμέρισμα 70 τ.μ. με Τζακούζι στο Θησείο

Γαλατείας 2, Αθήνα
Εμβαδό διαμερίσματος (τμ) : 70 τ.μ.
Υπνοδωμάτια : 2
Λουτρό / WC : 1 πλήρες μπάνιο
Παράδοση έργου : Άμεσα διαθέσιμο

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή του Θησείου, μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική αγορά και τον πεζόδρομο.

Αγοράστηκε από την MECHA Engineering το 2021 με σκοπό την πλήρη ανακαίνιση του και την εκμετάλλευση του ως ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Στις αρχές του 2022 το ακίνητο ανακαινίσθηκε πλήρως. Κατασκευάστηκαν νέες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τοποθετήθηκε πάτωμα πλακιδίων διαστάσεων 1,20 x 0,60 στους χώρους διημέρευσης, αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα με νέα της εταιρείας Europa με διπλούς υαλοπίνακες και ηλεκτρικά ρολά.

Για την θέρμανση και ψύξη του ακινήτου εγκαταστήσαμε κεντρικό σύστημα Multi της εταιρείας AUX με εσωτερικές μονάδες τοίχου σε κάθε χώρο. Το σύστημα προσφέρει αυτονομία θέρμανσης και ψύξης ανά χώρο με πολύ μικρό κόστος.

Σχεδιαστικά και διακοσμητικά επιλέξαμε τις επιρροές του Casa Cook με γήινες αποχρώσεις και σκούρα ξύλα. Με αυτό τον τρόπο το ακίνητο προσελκύει μεγαλύτερο κοινό στις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Ιδιαίτερο βάρος δώσαμε στην κουζίνα με το κρεμαστό απορροφητήρα στο κέντρο. Επίσης ιδιαίτερο στυλ δίνει το γυάλινο διαχωριστικό καθώς και τα κεφαλάρια των κρεβατιών που είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο δρυός. Το ακίνητο χαρακτηρίζεται μοναδικό στην περιοχή καθώς στο ένα δωμάτιο διαθέτει jacuzzi 3 ατόμων. Ιδιαίτερη βάση έχουμε δώσει στον σχεδιασμό του χώρου που φιλοξενεί το jacuzzi αλλά και στην επάρκεια του σε ανέσεις θέρμανσης και εξαερισμού.

Το ακίνητο εκτός από την πλήρη επίπλωση διαθέτει όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό (φούρνο, εστίες, ψυγείο, απορροφητήρα, εντοιχισμένο πλυντήριο ρούχων, εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων) καθώς και όλο τον εξοπλισμό οικίας (πιάτα, ποτήρια, καφετιέρα, ηλ σκούπα κτλ) για να λειτουργεί πλήρως αυτόνομο.

Το σπίτι αυτό βρίσκεται στις δημοφιλείς πλατφόρμες Airbnb και Booking με ετήσια απόδοση 30.000 – 35.000€. Όπως είναι απολύτως εμφανές πρόκειται για μια επενδυτική ευκαιρία, καθώς από την επόμενη μέρα της αγοράς του ξεκινάει η απόσβεση του χωρίς ο επενδυτής να πρέπει να διαθέσει οποιοδήποτε άλλο ποσό πέραν της αγοράς του.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Τοποθεσία

Περισσότερα ακίνητα

Μενού