Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος στην Μεταμόρφωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μεταμόρφωση
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΜ) : 110 τ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ : Μάρτιος 2017
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : 3 Μήνες

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ανακαίνιση σπιτιού στη περιοχή της Μεταμόρφωσης και πιο συγκεκριμένα σε μια κλασική πολυκατοικία κατασκευής του 1960.
Ο σχεδιασμός προέβλεπε τη μεταφορά της κουζίνας στον ενιαίο χώρο του χολ, τη δημιουργία γραφείου στο παλαιό χώρο της κουζίνας και τη δημιουργία ενός χώρου με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού.
Σημείο αναφοράς του νέου διαμερίσματος είναι η μεταμόρφωση του τζακιού. Τοποθετήθηκε λευκό τουβλάκι στη φούσκα, και η βάση του τζακιού επενδύθηκε με τσιμεντοκονία. Δημιουργήθηκαν ράφια από γυψοσανίδα με κρυφό φωτισμό, με τη πλάτη τους να επενδύεται με το ξύλο του δαπέδου. Ο τοίχος που τοποθετήθηκε η τηλεόραση, χρωματίστηκε με σχεδόν μαύρο χρώμα για να «χάνεται» η τηλεόραση στο φόντο.
Κατασκευάστηκε νέα κουζίνα με λευκά πορτάκια ματ υφής, με λεπτομέρεια τα απαλά patchwork πλακάκια που συμπληρώνουν το λιτό σχεδιασμό της κουζίνας.
Tip: Με τη νέα εσοχή στο διάδρομο, δημιουργήθηκε χώρος για μια πολύ άνετη ντουλάπα διαδρόμου που καλύπτει όλες τις αποθηκευτικές ανάγκες των ιδιοκτητών και κρύβει καλαίσθητα το πλυντήριο ρούχων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

υστερα απο την ανακαινιση σπιτιου που καναμε, μπορω να δηλωσω πληρως ικανοποιημενος απο την επαγγελματικη προσεγγιση των παιδιων στην MECHA. Τηρηθηκαν πληρως τα συμφωνημενα, και απο πλευρας χρονοδιαγραμματος αλλα και απο την πλευρα των εργασιων που ειχαν συμφωνηθει! Επισης, ηταν τεραστια η συμβολη των παιδιων στο κομματι του σχεδιασμου της "νεας" κατοικιας καθως και οι συμβουλες που ειχαν να μας δωσουν για την διαρυθμιση των χωρων. Σας συστηνω ανεπιφυλακτα την συγκεκριμενη εταιρια εαν ψαχνετε για μια επαγγελματικη προσεγγιση της ανακαινισης σας εχοντας το .."Κεφαλι σας ησυχο"
T K - Google review

Περισσότερα έργα

Μενού