Γιαννακόπουλος Θωμάς

  1. Αρχική
  2. Για εμάς
  3. Γιαννακόπουλος Θωμάς
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών

Ο κ. Γιαννακόπουλος Θωμάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Το 2000 εισήχθη μέσω πανελληνίων εξετάσεων στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2008 απέκτησε το Δίπλωμα Μηχανολόγου και Αεροναυπηγού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών με βαθμό 6.99. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους εγγράφηκε στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος με αριθμό μητρώου 118108.  

Το Μάιο 2007 έως το Μάιο 2008 εκπλήρωσε 12μηνη στρατιωτική θητεία στο Λόχο Αγημάτων της Προεδρικής Φρουράς (Μ.Λ.Α.Τ.), λαμβάνοντας και τιμητική διάκριση.

Από το 2008 έως το 2010 εργάστηκε στην εταιρία P&P Engineers ως μελετητής μηχανικός. Στην εταιρία αυτή ασχολήθηκε με την εκπόνηση Η/Μ μελετών, την επιβλεψη κτηριακών έργων, καθώς επίσης και με την διεκπεραίωση οικοδομικών αδειών.

Τον Δεκέμβριο του 2009 συνίδρυσε την εταιρία MECHA Engineering που δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης τεχνικών έργων. Στην εταιρία αυτή ασχολήθηκε με την μελέτη και την κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων όπως επίσης με την μελέτη – κατασκευή κτιρίων και τις ανακαινίσεις κατοικιών – καταστημάτων.

Μενού