Εργασίες Εξωτερικής Ανακαίνισης Σπιτιού

Η ανακαίνιση του εξωτερικού του σπιτιού σας μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία που όχι μόνο ενισχύει την ελκυστικότητά του αλλά και αυξάνει την αξία του. Από το βάψιμο των τοίχων και τις επιδιορθώσεις  μέχρι την τοποθέτηση – αναβάθμιση του εξωτερικού φωτισμού, υπάρχουν πολλές εργασίες που μπορούν να γίνουν. Παρακάτω θα δούμε μερικές από τις πιο συνηθισμένες εργασίες που εκτελούνται κατά τη διάρκεια μιας εξωτερικής ανακαίνισης σπιτιού.

 • Μόνωση ταράτσας
  Η μόνωση ταράτσας είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα που θα ξοδεύατε για την θέρμανση ή την ψύξη του σπιτιού καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα θα καταφέρετε να κάνετε απόσβεση αυτών των χρημάτων. Προστατεύει το σπίτι σας από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που έρχεται αντιμέτωπο και προλαμβάνει την εμφάνιση μούχλας.

 

 • Εξωτερική θερμομόνωση
  Η θερμομόνωση όλων των τοίχων του σπιτιού εξωτερικά θα μας προσφέρει σημαντικά οφέλη στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και θα επιδιορθώσει τις όψεις του σπιτιού. Επίσης με την εξωτερική θερμομόνωση μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα διακοσμητικά στοιχεία που θα ανανεώσουν την εξωτερική όψη του σπιτιού μας.

 

 • Χρωματισμός και επιδιορθώσεις εξωτερικά του κτιρίου
  Αν δεν τοποθετήσουμε σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης καλό θα ήταν να επιδιορθώσουμε παλιές ρωγμές ή οξειδώσεις στον οπλισμό και στην συνέχεια αφού σοβατίσουμε τις επιφάνειές αυτές να προχωρήσουμε στον εξωτερικό χρωματισμό της κατοικίας. 

 

 • Τοποθέτηση και αναβάθμιση εξωτερικού φωτισμού
  Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή των κατάλληλων φωτιστικών που θα αναδείξουν το εξωτερικό του σπιτιού σας, είναι το χρώμα αλλά και οι γωνίες του. Ο διακοσμητής σε συνεργασία με τον ηλεκτρολόγο θα αναλάβουν να βρουν μαζί την ιδανική λύση για εσάς. 
 • Εγκατάσταση υδρορροών
  Η εγκατάσταση υδρορροών εξωτερικά του σπιτιού προλαμβάνει την εμφάνιση υγρασίας στους τοίχους. Είναι η πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση στην σωστή συντήρηση της στέγης του σπιτιού σας. 
 • Τοποθέτηση πέργκολας
  Υπάρχουν πολλά είδη πέργκολας που προσφέρουν υψηλή αισθητική στο χώρο και τον κάνουν πιο λειτουργικό. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ξύλινες, αλουμινένιες, ηλεκτρικές, περγκότεντες ή μεταλλικές σύμφωνα πάντα με το τι ταιριάζει στο χώρο σου. Τοποθετείται σε μπαλκόνια, βεράντες, ταράτσες, κήπους και αυλές.

 

Αν έχετε αποφασίσει πως η ανακαίνιση είναι η ιδανική επιλογή για εσάς, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε εντελώς δωρεάν μαζί μας ώστε να σας συμβουλέψουμε και να σας δώσουμε μια προσφορά με βάση τις ανάγκες σας.

Αν δεν έχετε καταλήξει ακόμα και θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο τότε σας προτείνουμε να δείτε την σελίδα μας για την ανακαίνιση σπιτιού η οποία περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε να γνωρίζει κάποιος πριν ξεκινήσει.

More arcticles

Μενού